Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaasia92

Tabletki

Polecane posty

Mam pytanie stosuje tabletki vibin mini i podczas ich brania po kilku dniach dostalam okres zapomnialam o 1 tabletce ale zażyłam ja po 13 godzinach .brałam je caly czas tak kazała mi ginekolog i po okresie współżyłam i byl wytrysk we mnie czy jest możliwość ze zaszłam w ciążę?dodam ze dalej biorę tabletki vibin mini i wczoraj miałam plamienia

Możesz sprawdzać czy owulacja jest zatrzymana poprzez badanie poziomu lh w ślinie na testerze owulacyjnym

Słuchaj zawsze jest możliwość, ale po to stosujemy antykoncepcję, by uniknąć zajścia w ciążę. 13 h opóźnienia to nie dramat, ale jeśli cię to uspokoi na przyszłość, to jak następnym razem zapomnisz tabletki to nie zaszkodzi dodatkowo skorzystać z ochrony mechanicznej, ja mam diafragmę dopochwową i czasem korzystam

dokładnie, ja dla pewności korzystam z zabezpieczenia mechanicznego w takich sytuacjach, wkładka silikonowa o ktorej pisze Sarsaqw daje wlasnie taka możliwość

Dzięki za inf liczyłam sobie i okres dostalam tak jak kalendarzyk miesiączkowy w 4 dzień dni plodnych a skonczyl sie 3 dni po dniach plodnych . Mogło się cos przesunąć??

Gość monikapp25

Jest małe ryzyko ,skoro brałaś tabletki regularnie. Pare godzin opóźnienia w braniu tabletek to nie problem. Zawsze po takim stosunku możesz wziąść tabletke po.