TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 28, 2020 Zainstalowałam nowy program na telefon i okazało się, że tel zhakowany. Co zrobić teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 28, 2020 2 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Żałosne Ale czemu żałosne? W tych czasach to bardzo realne i ty o tym dobrze wiesz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 28, 2020 7 minut temu, BoniBluBirdy napisał: Ja nikogo nie hakuje. I dobrze o tym wiesz. Oblechu Hakujesz tysiące ludzi, same baby Hahahaha Masz coś z tego chociaż? Jakies proficiki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 28, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Wez leki Biere wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Grudzień 28, 2020 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: Hakujesz tysiące ludzi, same baby Hahahaha Masz coś z tego chociaż? Jakies proficiki? Takie obsesje można leczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 28, 2020 5 minut temu, Alain_Delon napisał: Takie obsesje można leczyć. Wyleczyć najpierw swoja trzeba a pozniej radzić leczenie innym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Grudzień 28, 2020 4 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Wyleczyć najpierw swoja trzeba a pozniej radzić leczenie innym;) Zniszczyłaś moje ego. Jak teraz rzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach