Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Billgates44

Nie czuje nic podczaa seksu

Polecane posty

Gość pari

Trzeba zmienić pozycję😄

15 minut temu, Pieprz w doopie napisał:

W takiej gdzie jednocześnie można pieścić łechtaczkę ręką.

Tylko wtedy nie czujen nic z pieszczenia lechtaczki bo nie mogw sie skoncentrowac

Gość Joanna Darking
18 godzin temu, Billgates44 napisał:

Co zrobic gdy nie czuje zadnej przyjemności podczas penetracji tylko jak juz nieprzyjemne tarcie?

Masz odpowiedź 

17 godzin temu, MalaCzarna napisał:

znaleźc faceta, który wie co to gra wstępna.

Mimo, że jestem facetem to mam identyczny problem z żoną. Żona nie czuje żadnego ruchu członka podczas stosunku. Dodatkowo każdą pozycje to odczuwa tak samo. Jedynie podczas ręcznej stymulacji jest inaczej. 

4 minuty temu, maciekc1988 napisał:

Mimo, że jestem facetem to mam identyczny problem z żoną. Żona nie czuje żadnego ruchu członka podczas stosunku. Dodatkowo każdą pozycje to odczuwa tak samo. Jedynie podczas ręcznej stymulacji jest inaczej. 

Kobieta, kobiecie nierówna, a pochwa teoretycznie dopasowuje się do naszych rozmiarów( nie jest to jednolita rura) Czasami wpływ ma duża lubrykacja, słabsze mięśnie pochwy, czy porody drogami natury.

Gość pari
3 godziny temu, maciekc1988 napisał:

3 godziny temu, maciekc1988 napisał:

Albo słabe podniecenie i niskie damskie libido!

Nie istnieje coś takiego jak niskie damskie libido😄 Może nie potrafi zaangażować się tu i teraz, i myśli co jeszcze ma do zrobienia, zamiast skupić się na braniu i dawaniu przyjemności.

No właśnie! Kobiecy umysł to 100 rzeczy myśli naraz. Zamiast się wyłączyć jak facet i brać/dawać przyjemność, to kobieta myśli o 100 rzeczach innych podczas zbliżenia. Faktycznie kobiety są z Venus jak w znanej książce o Marsjanach i Venusjankach. Mówisz, że nie ma niskiego libido? Przeciwnie jest i może być tak samo jak męski testosteron i jego brak lub nadmiar. Hormony to cały czas wielka niewiadoma naszego ciała.

Edytowano przez maciekc1988

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować