Niunia 456 0 Napisano Grudzień 29, 2020 Poznałam faceta przez internet pochodzi z konina ma 27 lat nigdy go nie widziałam dużo rozmawialiśmy pisaliśmy ja bardzo go kochałam on mi mówił to samo zachowywał się tak jak by był bardzo zakochany on jest alkoholikiem i narkomanem kilka razy był na terapi ja mu pomagałam jak mu nie wysłałam kasy zostawił mnie i teraz nie wiem gdzie mieszka ponoć ma kobietę po głosie chyba ma 40 lat ja teraz cierpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia 456 0 Napisano Grudzień 29, 2020 Piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Grudzień 29, 2020 zwiazalas sie z nalogowcem, pierwsza glupota i to przez neta xd i jeszcze wysylalas mu hajs? z choinki sie urwalas? to moze ja ci podam numer konta, wyslij mi tysiaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Grudzień 30, 2020 20 godzin temu, Niunia 456 napisał: Poznałam faceta przez internet pochodzi z konina ma 27 lat nigdy go nie widziałam dużo rozmawialiśmy pisaliśmy ja bardzo go kochałam on mi mówił to samo zachowywał się tak jak by był bardzo zakochany on jest alkoholikiem i narkomanem kilka razy był na terapi ja mu pomagałam jak mu nie wysłałam kasy zostawił mnie i teraz nie wiem gdzie mieszka ponoć ma kobietę po głosie chyba ma 40 lat ja teraz cierpię Po pierwsze jak można kogoś pokochać nie widząc go ? Była kiedyś taka akcja w tv z jednej strony dziewczynka 12 lat a z drugiej gość 30 podający sią za 14 latka , lej na niego !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jo-asia 40 Napisano Grudzień 30, 2020 (edytowany) 3 godziny temu, FanNaturyzmu napisał: Edytowano Grudzień 30, 2020 przez Jo-asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach