Jakubek 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Kocham Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 1, 2021 Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 1, 2021 "Odbarwione łodygi, jak ze stepów Bengalu czas zmacerował liście i w kruchość zanurzył o bardzo ciepłej barwie piaskowej mandali sen zasuszonych róż... tak się dłuży i... dłuży... a w sennych marzeniach róż - herbaciany kolor podpalając - ochra warzy, co prochom bliższa (nie ujmując piękna wzrokowym walorom) gdy budzi się miłość ze wspomnień - najcichsza owo wspomnienie - tak kruche, jak bukiet jest suchy lecz piękno - jak w starych murach Alhambry - nęci... teraz wiem już, że kruszejąc ciałem nie duchem mogę przetrwać tylko na suchych piaskach pamięci". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubek 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Twoje oczy są jak błękit Bałtyku.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 1, 2021 Mały Książę i jego Róża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakubek 0 Napisano Styczeń 2, 2021 Dzień bez Ciebie jest dla mnie dniem straconym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Styczeń 2, 2021 3 minuty temu, Jakubek napisał: Dzień bez Ciebie jest dla mnie dniem straconym.. Dlatego marnujesz go na forum? Może, tak odważyć się realnie go spędzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 2, 2021 (edytowany) 18 minut temu, Jakubek napisał: Dzień bez Ciebie jest dla mnie dniem straconym.. To atakuj. Romowie "romantycznie" porywają dziewczyny i tak je "zaklepują" Chociaż nie namawiam, bo zamiast ślubu mogą być paragrafy Edytowano Styczeń 2, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach