Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TwojaMuuza

Ej Kulfoniku

Polecane posty

2 minuty temu, Kulfon napisał:

Ale że co?

Ze piszesz co ci slina na język przyniesie;)

4 minuty temu, Kulfon napisał:

Nadal piszę co mi ślina na palce przyniesie. Niestety.

Dobranoc:)

17 minut temu, Дядя Стёпа napisał:

A tobie wciąż zdarza się o mężu zapomnieć, ladacznico? 😎

Miss Lady czyli sklepowa piękność 🙂 dobrze, że ty nie dajesz jej o sobie zapomnieć. Wychodzi na to że oboje macie krótką pamięć tylko długie członki. palcowe i ustne. W sam raz na duet damsko-damski bo obydwoje do jednej nogawki się nie pomieścicie. 🙂 ech życie.

u mnie na dole jedna ulicznica mieszkaa o 3.20 w nocy ma takie skurcze jajników że wywala ją w kosmos. pod jej sufit a pod moją podłogę. za młodu pewnie jak uprawiała miłość to nie dziwota że Twardowski wylądował na Księzycu. Z taką Babą sam diabeł by nie wytrzymał, Elu Starość nie radość. Oby tylko nigdy Kok ci nie opadł i zawsze hardo mierzył w górę ku Zwyciestwu Elu ehehehe.

Przed chwilą, Дядя Стёпа napisał:

Jeżeli choć przez sekundę pomyślałeś, że to ja jestem tym nieszczęśnikiem, to nie myśl więcej. 😎

Wiesz co moja sekunda to nie twój voltomierz panie ryzyk fizyk 🙂 możesz se mierzyć napięcie przedmiesiączkowe na wybranej grupie kobiet. Wiesz co za dużo to w moją dziurę i tak nie trafisz mimo że zacnych ona rozmiarów. nie twoją głowa, więc nie poświęcaj jej aż tyle uwagi 🙂 pewnie masz swoich myśli miliony i co z tym zrobisz? może formę darowizny? bo na intercyzę cię nie stać 🙂 Kotuś 😉

Stiopa, jeden bąbel w twoim szampanie nie nobilituje cię do nazywania wszystkich oszołomami. Nie zakładasz, że ktoś pije inne trunki 😉 Albo nie pija ich w ogóle. zmień se język na programista 24 i nie racz prawicy swoją wykształconą lewackością. tak Elżbietu, dziękuję że się ze mną zgadzasz, ale przez ten destylat w kiblu coś niemrawo zachodzisz w reakcję ze scianą 😉 nie wypada wszak weekend . prosektoria i koronorzey pracują pod parą ale od poniedziałku ehehe masz jeszcze szansę.

20 minut temu, Дядя Стёпа napisał:

Oho, jakieś zaburzenia emocjonalne? Nara typie i pisz do dupy, a najlepiej ze źródłem swoich problemów. 😄

Stopa ta hiena z loniakami na łbie to tez twoje wcielenie.