TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 Jak ja ciebie kocham, nigdy się na ciebie nie obrażę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Styczeń 2, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Jak ja ciebie kocham, nigdy się na ciebie nie obrażę;) Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Styczeń 2, 2021 Kocham Kicie wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 2 minuty temu, Lilys napisał: Serio? Niech Sprawdzi a sie przekona;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 Przed chwilą, Qwerty82 napisał: To ile on ma lat w koncu? Bo znam juz 3 wersje A co ty taki ciekawski? On wie ile ma;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Styczeń 2, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Niech Sprawdzi a sie przekona;) Droczysz się zawsze trafi się mały foch:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 5 minut temu, MalaCzarna napisał: nie wiem, nie interesuje ale gada i wygląda staro Nieprawda!!! Czekaj.. Mestrooooo!!!! chodz tu zaraz, pokaz sie bo mi ciebie obrażają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 2 minuty temu, MalaCzarna napisał: nie strasz Nie strasze wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 Przed chwilą, MalaCzarna napisał: zostaw tego dziada i idź do psychiatry w końcu na NFZ Ale czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 Przed chwilą, MalaCzarna napisał: bo trzeba leczyć zboczenia Uczucie nazywasz zboczeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 1 minutę temu, biegunka napisał: shippuje was Co to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 Przed chwilą, MalaCzarna napisał: a za co kochasz tego starego impotenta? Za wielkiego jurnego ogiera co w spodniach nosi, haha Niee, żartuję. Po co pytasz, przeciez tutaj nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 Przed chwilą, biegunka napisał: popieram wasz zwiazek kiedy slub Ale po co ślub? Teraz zyje się bez slubu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 1 minutę temu, MalaCzarna napisał: na takiego wyglada Moj Maestro jest młody i na młodego wyglada a nie wiem o jaki maestro ty piszesz ale z pewnością nie piszemy o tym samym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 3 minuty temu, Qwerty82 napisał: A Ty masz na imie Krzysztof? Niee. Roksana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 2, 2021 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: To jeszcze mi powiedz kto to jest Damian jak jesteś taka mądra Wy juz sie nim nie interesujcie tak, bo jeszcze się wam spodoba.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach