Aneciak20 0 Napisano Styczeń 4, 2021 Witam ostatnio miałam swój pierwszy raz z chłopakiem. Od września biorę codziennie tabletki antykoncepcyjne ze względów zdrowotnych i nie mam okresu od tamtego czasu. Kilka dni przed stosunkiem opuściłam 1 tabletkę, przez kolejne 5 dni przyjmowałam tak jak zwykle. Odbył się stosunek, przed samym stosunkiem wziełam tabletkę a partner miał prezerwatywę. Stosunek był bolesny i bardzo przerywany. Chłopak wcale nie doszedł (nie było wytrysku) Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylkoja18 2 Napisano Styczeń 4, 2021 2 minuty temu, Aneciak20 napisał: Witam ostatnio miałam swój pierwszy raz z chłopakiem. Od września biorę codziennie tabletki antykoncepcyjne ze względów zdrowotnych i nie mam okresu od tamtego czasu. Kilka dni przed stosunkiem opuściłam 1 tabletkę, przez kolejne 5 dni przyjmowałam tak jak zwykle. Odbył się stosunek, przed samym stosunkiem wziełam tabletkę a partner miał prezerwatywę. Stosunek był bolesny i bardzo przerywany. Chłopak wcale nie doszedł (nie było wytrysku) Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Wydaję mi się że nie ma szansy zajścia w ciążę. Mogłabym stwierdzić że na 100% nie jesteś w ciąży jeśli parter nawet się nie spuścił. Jeśli chodzi o ból to jest to normalne przy pierwszym stosunku. Opóźnienie okresu może wiązać się z dużym stresem, mialam podobną sytuację. Nie martw się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach