Aneciak20 0 Napisano Styczeń 4, 2021 Witam ostatnio miałam swój pierwszy raz z chłopakiem. Od września biorę codziennie tabletki antykoncepcyjne ze względów zdrowotnych i nie mam okresu od tamtego czasu. Kilka dni przed stosunkiem opuściłam 1 tabletkę, przez kolejne 5 dni przyjmowałam tak jak zwykle. Odbył się stosunek, przed samym stosunkiem wziełam tabletkę a partner miał prezerwatywę. Stosunek był bolesny i bardzo przerywany. Chłopak wcale nie doszedł (nie było wytrysku) Czy jest możliwość zajścia w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Styczeń 5, 2021 Jak chłopak nie doszedł i była prezerwatywa to jak??? Nie ma możliwości. Ja sobie sprawdzam termometrem owulacyjnym z bluetooth czy i kiedy mam owulację, ale ja nie biorę pigułek antykoncepcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LadyCaro 1 Napisano Styczeń 6, 2021 Nie jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Styczeń 6, 2021 według mnie tez nie jesteś, a ten termometr jest świetny nazywa sie afrodyta smart, pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Styczeń 6, 2021 Antykoncepcje bierze się o tej samej godzinie każdego dnia do końca paczki. Po czym robi się 7 dniową przerwe (żeby wystąpił okres) i bierze się na nowo pigułki. Biorąc w różny sposób rozregulowałaś sobie wszystko pewnie stąd brak miesiączki. Chłopak miał prezerwatywe i noe doszedł? Nie ,nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 8, 2021 Jeśli chłopak nie doszedł to nie masz się czym martwić... Do tego ta prezerwatywa... Wykluczone! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach