kasiek9499 0 Napisano Styczeń 6, 2021 (edytowany) DIETA KTOŚ COŚ NA TEN TEMAT Edytowano Styczeń 6, 2021 przez kasiek9499 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarinaJuice 2 Napisano Styczeń 6, 2021 Hej, ja zajmuję się zdrowym odżywianiem i wiem z doświadczenia ze jednak zdrowe żywienie to połowa roboty. i to tej roboty w dobra stronę mocy. Kiedyś w ciąży 16 kg na plusie , i czułam się jak bulinka. Diety tylko powodowały moją frustrację bo albo nie działały wcale albo zrzucone kilogramu odzyskiwałam jeszcze szybciej niż utraciłam. Dopóki nie spotkałam u siebie w salonie ,w którym pracowałam, dziewczyny a raczej kobiety, która powiedziała mi że od dupy strony zaczynam to i efekty marne. Ona w wieku 4O lat potrafiła zrzucić 10 kg, a ja w wieku 33 nie umiałam tego osiągnąć. Jak? a no przede wszystkim zmianami żywieniowymi- to podstawa i wspomagała się koktajlami programu body & mind. tylko te dwie rzeczy. nic poza tym. i faktycznie, kiedy przestałam wdrażać de drakońskie diety tylko postawiłam jak ona na zmiany żywieniowe i koktajle od juice wszystko jest proste. koktajle sa roślinne więc obyło się bez obaw ze będzie nietolerancję na bialko. maja zaledwie 220kcal a zastępują pełnowartościowy posiłek i nie czuje głodu na 4 godziny i zdrowie żywienie. i w końcu kilogramy same spsdlyy bez tych cholernych diet i głodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach