qpski 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Witam Znalazlem ladny taboret ale dopuszczalna waga jest do 100kg a waze 112kg. Co w takim taborecie moze sie stac? Jesli usiade na podniesionym to silownik nie wytrzyma? Jest obrotowy i na silowniku tak jak fotele do biurka. Pytam bo przypadl mi do gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikulskAneta 2 Napisano Styczeń 14, 2021 Przeważnie waga polecana jest lekko zaniżona, aby być przygotowanym na takie sytuacje jak u Ciebie czasami zdazy się, że ktoś usiądzie u kogos na kolanach, a jednak jednoosobowe krzesła nie pękają (przeważnie ) myślę, że jeśli nie planujesz przytyć kolejnych 10 kg, to warto spróbować! Zawsze to będziesz bogatszy o wiedzę praktyczną i nikt nie przekona Cię, że nie ma co patrzyć na etykietki, a potem mieć uszkodzone przedmioty. Osobiście myślę, że mieścisz się w skali tolerancji, którą realnie przewidział producent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 14, 2021 Dnia 6.01.2021 o 15:44, qpski napisał: Co w takim taborecie moze sie stac? W najgorszym przypadku możesz stracić dziewictwo analne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach