Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julita7557

e-sklep z butami

Polecane posty

Hej dziewczyny, w związku z tą całą covidową rzeczywistością w kwestii zakupów niemal całkowicie przeniosłam się na zakupy internetowe. Mam kilka fajnych sklepów z ciuchami i bielizną, ale nie znalazłam nic sprawdzonego dla butów. Szukam jakichś fajnych szpilek dla siebie. Patrzyłam na podobne propozycje z innych tematów, ale większość tematów jest „leciwa”. Możecie polecić jakiś fajny sprawdzony sklepik z butami? :)

Polecam kupować na e-obuwie, fajne buty, a jak nie pasują bezproblemowo można oddać, uczcie podchodzą do kupującegp  😉 Ja kupuję przez Picodi, a teraz jest do 20% cashbacku 😉 Wystarczy się zalogować my.picodi.com/pl/sign-up?registration=1044 😉

Obecnie buty możesz kupić w sklepach, które nie są typowo obuwnicze. Np. w sklepie cross jeans, ktory nastawiony jest głównie na ubrania, kupiłam buty. Sportowe sneakersy. Wyższe i wiązane. Całe białe a cholewka zakończona jest bawełnianym kawałkiem materiału w paski. Wykonane są ze skóry ekologicznej. Łatwo sie czyszczą. są bardzo wygodne. 

e-obuwie spoko do wszystkich butow, bo tam nie ma fejków.