Wariatka92 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Spotykam się z facetem który choruje na padaczkę. Podoba mi się chociaż ma też mnóstwo wad, ale się boję. Sama choroba mi nie przeszkadza ale dowiedziałam się że w wielu przypadkach ta choroba może być dziedziczna, dlatego boję się że mogą ją dziedziczyć dzieci. Szczególnie że w jego rodzinie są osoby które maja problemy neurologiczne, a rodziny od strony matki nie znam bo poszła w tango z innym jak byl mały i się prawie nie widują. Żyjecie w takich związkach gdzie wasz partner choruje na jakąś chorobę i jak sobie z tym radzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhill 38 Napisano Styczeń 6, 2021 a skad wiesz ze on będzie z toba chcial miec dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 6, 2021 (edytowany) Uważam, że padaczka nie jest tragedią (widziałam trochę ataków w życiu), są leki. Padaczkę mają również dzieci nieobciążone wywiadem, nigdy nie wiesz jak będzie. Wszystko zależy kim on dla Ciebie jest. Jeśli to związek ku chwalę ojczyzny to poszukaj zdrowszego materiału na ojca, jeśli go kochasz to jakie to ma znaczenie. Edytowano Styczeń 6, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 179 Napisano Styczeń 6, 2021 1 godzinę temu, Wariatka92 napisał: Spotykam się z facetem który choruje na padaczkę. Podoba mi się chociaż ma też mnóstwo wad, ale się boję. Sama choroba mi nie przeszkadza ale dowiedziałam się że w wielu przypadkach ta choroba może być dziedziczna, dlatego boję się że mogą ją dziedziczyć dzieci. Szczególnie że w jego rodzinie są osoby które maja problemy neurologiczne, a rodziny od strony matki nie znam bo poszła w tango z innym jak byl mały i się prawie nie widują. Żyjecie w takich związkach gdzie wasz partner choruje na jakąś chorobę i jak sobie z tym radzicie ? ''choroba może być dziedziczna'' zależy jakie ma podłoże. Można zrobić badania genetyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach