Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 6, 2021 Zastanawiałam się, czy pisać o tym w świata, ale uznałam ze wreszcie, gdy już wsypko jest jasne muszę to napisać. Jak wiemy wielu chłopców ukrywa się na ziemiach zdobytych prez. Azerbejdżan. Chłopcy chcą jak najszybciej wrócić do domu po czerwony krzyż, ale zagrożenie jest. 27 grudnia Azery znaleźli 6 chłopców wszyscy byli poborowymi. Chłopców zabito a nagrania wrócono d sieci. dziś. W świata strona Azerska stała ciał chłopców. To dramat chłopcy, który preryli wojnę zginęli w strasznych okolicznościach. Nie Azerskim zbrodniom. Świecie zrób coś ile jeszcze Ormian musi zginąć. Ile chłopców by ktoś zareagował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NihilAeternum 1 Napisano Styczeń 6, 2021 a kompasu nie maja? to niech zapierdalaja po lasach na polnoc czy poludnie czy gdzie wy tam mieszkacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 6, 2021 19 minut temu, NihilAeternum napisał: a kompasu nie maja? to niech zapierdalaja po lasach na polnoc czy poludnie czy gdzie wy tam mieszkacie xD Pojedz tam to sie pomądrzysz . Granica jest zamkninta .Azerzy nie maja litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NihilAeternum 1 Napisano Styczeń 6, 2021 2 minuty temu, Rypsyma Sargsan powracam napisał: Pojedz tam to sie pomądrzysz . Granica jest zamkninta .Azerzy nie maja litości to bym zajebal tych co stoja na granicy i sie przedarl sila, karabinu bym nigdy nie wyrzucil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 7, 2021 16 godzin temu, NihilAeternum napisał: to bym zajebal tych co stoja na granicy i sie przedarl sila, karabinu bym nigdy nie wyrzucil 44 dni trwała wojna było jechac i pokazac swoja odwagę ? To nie lepiej madryc się na forach gdy gina nasze dzieci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 12 minut temu, Rypsyma Sargsan powracam napisał: 44 dni trwała wojna było jechac i pokazac swoja odwagę ? Z jakiego powodu zakładasz, że ludzie w Internecie są po Twojej stronie? Może popierają Azerów a może mają wszystko gdzieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 7, 2021 21 minut temu, Nemetiisto napisał: Z jakiego powodu zakładasz, że ludzie w Internecie są po Twojej stronie? Może popierają Azerów a może mają wszystko gdzieś? Gdzies to mam twoje poglądy i naorawde skoncz swoje mądrosci . Jak popierasz terorytów to ich popieraj aż cie wygonia z twojej miejscowosci i nawą ją po Azersku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 Przed chwilą, Rypsyma Sargsan powracam napisał: Gdzies to mam twoje poglądy i naorawde skoncz swoje mądrosci . Jak popierasz terorytów to ich popieraj aż cie wygonia z twojej miejscowosci i nawą ją po Azersku Doprawdy ciekawe. Skąd przekonanie, że kogoś popieram? I skąd w Tobie tyle agresji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 7, 2021 1 minutę temu, Nemetiisto napisał: Doprawdy ciekawe. Skąd przekonanie, że kogoś popieram? I skąd w Tobie tyle agresji? wybacz mam złą wiadomośc i nie bnde wincej dyskutowac na ten temat bo dotyczy to mojej rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 7, 2021 Wczoraj gdy pisałam ten pot nie było jescze wiadomo że jednym z zabitych jest mój krewny 19 latni chłopak . Jest to już drugi menczenik tej wojny w naszej rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 10 minut temu, Różniczka napisał: Ludzie z reguły staja po stronie skrzywdzonych, Nikt z nas nie wie kto tam jest skrzywdzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 7, 2021 11 minut temu, Nemetiisto napisał: Nikt z nas nie wie kto tam jest skrzywdzony. Wystarczy popatrec i logicznie pomysleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 33 minuty temu, Różniczka napisał: Ludzie z reguły staja po stronie skrzywdzonych, Popatrzmy... Jak to wygląda, gdy złodziej utracił fant zabrany mu przez kolejnego złodzieja i teraz płacze? To kto w takim przypadku jest pokrzywdzony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 Przed chwilą, Różniczka napisał: Zwykli ludzie, Po obu stronach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 9, 2021 Dnia 7.01.2021 o 19:11, Nemetiisto napisał: Popatrzmy... Jak to wygląda, gdy złodziej utracił fant zabrany mu przez kolejnego złodzieja i teraz płacze? To kto w takim przypadku jest pokrzywdzony? Co ty mówisz pretan sie wtracać w sprawy Armenii skoro nie pomagasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 9, 2021 Dnia 7.01.2021 o 19:17, Nemetiisto napisał: Po obu stronach. Nie bron terorystów . Może w II wojnie światowej tez pokrywdoni były 2 stony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 9, 2021 Przed chwilą, Rypsyma Sargsan powracam napisał: Nie bron terorystów . Może w II wojnie światowej tez pokrywdoni były 2 stony W każdej wojnie cierpią zwykli ludzie po obu stronach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 9, 2021 2 minuty temu, Rypsyma Sargsan powracam napisał: Co ty mówisz pretan sie wtracać w sprawy Armenii skoro nie pomagasz Sprawy Armenii obchodzą mnie w takim samym stopniu jak większość ludzi spoza tamtego regionu. Skoro jednak przychodzisz tu i nas o nich informujesz to czasem będę się wytracał w te wątki jeśli będę miał ochotę. Warto się z tym pogodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 9, 2021 2 minuty temu, Nemetiisto napisał: W każdej wojnie cierpią zwykli ludzie po obu stronach. Ormianie nie bombardowali cywilnych miast azerskich . Nie preprowadalismy egzekucii cywilów . Azerbejdzan obcią głowe 80 latkowi i 60 altkowi . Dalej sa jency . Zabili mojego krewnogo bo nie zdązył wrucic do Armani pred odaniem ziem poruzuminiowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Styczeń 10, 2021 16 godzin temu, Nemetiisto napisał: Sprawy Armenii obchodzą mnie w takim samym stopniu jak większość ludzi spoza tamtego regionu. Skoro jednak przychodzisz tu i nas o nich informujesz to czasem będę się wytracał w te wątki jeśli będę miał ochotę. Warto się z tym pogodzić. Te sprawy poeiny cię obchodzić jak każdego bo historja lubi sie powtażąć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach