lenqaa 1 Napisano Styczeń 6, 2021 Czym może być spowodowana taka zmiana smaku? Od około Sylwestra (gdzie z własnej głupoty dużo wypiłam na pusty żołądek i odchorowywałam to przez dwa dni bólem nerek, żołądka i wątroby) nie czuję normalnie smaku. Gotowane jedzenie nie ma go prawie wcale albo jest on inny i nieprzyjemny, a chipsy i słodycze smakują jak ziemia. Kawa, papierosy i alkohol smalują normalnie. Przez to od Nowego Roku jem góra jeden posiłek dziennie. Dodam, że biorę antykoncepcję hormonalną w tabletkach i mam aktualnie krwawienie z odstawienia. Nerki i wątroba pobolewają mnie do tej pory. Czy to może być coś związanego z nimi? Czy może powinnam zrobić badanie krwi w kierunku ciąży? Testy wychodzą negatywne, nawet ten super czuł z Pink robiony 3 dnia krwawienia. Miał ktoś coś takiego? Dodam, że jestem w ogromnym strachu, że to może być ciąża, bo nie jestem na nią gotowa i życiowo jestem pod ogromnym stresem od połowy grudnia jeśli to może mieć jakiś wpływ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 6, 2021 7 minut temu, lenqaa napisał: Miał ktoś coś takiego? Tak, znajoma u której zdiagnozowano Covid. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenqaa 1 Napisano Styczeń 6, 2021 21 minut temu, Nemetiisto napisał: Tak, znajoma u której zdiagnozowano Covid. poważnie? byłam pewna, że już przeszłam covid, nie wiedziałam nawet, że to może być objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 6, 2021 7 minut temu, lenqaa napisał: poważnie? byłam pewna, że już przeszłam covid, nie wiedziałam nawet, że to może być objaw No tak. Tak samo facet mojej siostry. To był u niego jedyny objaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokiii 10 Napisano Styczeń 6, 2021 Często tak zaczyna się kironawirus. Zrób lepiej test na covid a nie ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach