Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MłodaCzarna

Sex z 50-60 latkiem/latką

Polecane posty

Ciekawi mnie czy Panowie w tych przedziałach wiekowych byli by zainteresowani igraszkami z 22 latką i ile taka przyjemność może kosztować nigdy tego nie robiliśmy z Partnerem aczkolwiek on nie ma nic przeciwko gorzej ze mną. ☺️

Że trójkąt? i to jeszcze z dziadkami? jprdl, ludziom się znudziła normalność... 

2 godziny temu, Puchacz Rolny napisał:

Nawet gdybym teoretycznie był wolny, to mocno bym się musiał zastanawiać, czy brać się za dziewczynę w wieku mojego syna. Chyba jednak to by było zbyt stresujące...

Dla niej. 😉

12 godzin temu, MłodaCzarna napisał:

Ciekawi mnie czy Panowie w tych przedziałach wiekowych byli by zainteresowani igraszkami z 22 latką i ile taka przyjemność może kosztować nigdy tego nie robiliśmy z Partnerem aczkolwiek on nie ma nic przeciwko gorzej ze mną. ☺️

robisz rozeznanie rynkowe odnośnie sensowności zostania prostytutką a partner Twoim alfonsem. Jak popatrzysz na roksie to dowiesz się, że od lat jest krucho (nie ma podwyżek) i ceny wahają się zazwyczaj 200-500 zł za godzinie w przypadku pań młodych i 100-300 w przypadku pań 40+

Oczywiście, że jeśli jesteś młoda i atrakcyjna to znajdziesz 60 latka, który zapłaci ci za seks ale ogłoś się na roksie ale nie tutaj