Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 Dziewczyny, czy uważacie że stosunek przerywany z prezerwatywą jest bezpieczną metodą antykoncepcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 7, 2021 Przerywany z prezerwatywą tak , bo jeśli bez to różnie to bywa ale też bez nie udało mi się zapłodnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 1 minutę temu, FanNaturyzmu napisał: Przerywany z prezerwatywą tak , bo jeśli bez to różnie to bywa ale też bez nie udało mi się zapłodnić No wlasnie, nigdy nie odważyłam się na sam stosunek przerywany... Być może dlatego że sytuacja z moim facetem jest niepewna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 7, 2021 Generalnie uwielbiam kochać się bez gumki ale zawsze wychodziłem przed wytryskiem , co innego jak chcieliśmy mieć dzieci to wtedy bez gumki kilka razy dziennie , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 1 minutę temu, FanNaturyzmu napisał: Generalnie uwielbiam kochać się bez gumki ale zawsze wychodziłem przed wytryskiem , co innego jak chcieliśmy mieć dzieci to wtedy bez gumki kilka razy dziennie , Czyli info że plemniki mogą być też w preejakulacie to ściema? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 7, 2021 Mogą być , jednak mi przez bardzo wiele lat nic się nie przytrafiło , ja tobie nie mogę zaręczyć że jak będziesz bzykać się z chłopakiem to nie zajdziesz ,.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 3 minuty temu, FanNaturyzmu napisał: Mogą być , jednak mi przez bardzo wiele lat nic się nie przytrafiło , ja tobie nie mogę zaręczyć że jak będziesz bzykać się z chłopakiem to nie zajdziesz ,.. Nie no pewnie... Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 7, 2021 Dla mnie osobiście jeśli kobieta chce się kochać ze mną Bez gumki to jest to okazanie zaufania mi , wiadomo że bardzo różni są faceci , jeden nie wyskoczy , drugi za późno , ja nigdy nie zawiodłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 2 minuty temu, FanNaturyzmu napisał: Dla mnie osobiście jeśli kobieta chce się kochać ze mną Bez gumki to jest to okazanie zaufania mi , wiadomo że bardzo różni są faceci , jeden nie wyskoczy , drugi za późno , ja nigdy nie zawiodłem U mnie to bardziej skomplikowane niż myślisz, chociaż ufam mu... To to nie jest odpowiedni moment na ciążę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 7, 2021 Przed chwilą, Zagubiona15 napisał: U mnie to bardziej skomplikowane niż myślisz, chociaż ufam mu... To to nie jest odpowiedni moment na ciążę Nie no jeśli nie jest to odpowiedni czas na ciążę to albo gumki , albo tabletki lub ufać bezgranicznie , wszystko odcienie zależy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Styczeń 7, 2021 5 minut temu, FanNaturyzmu napisał: Nie no jeśli nie jest to odpowiedni czas na ciążę to albo gumki , albo tabletki lub ufać bezgranicznie , wszystko odcienie zależy . Najlepiej byłoby całkiem się powstrzymać ale może być ciężko... Wszystko jest dla ludzi... Dlatego od 10 miesięcy stosujemy te metody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Styczeń 7, 2021 1 minutę temu, Zagubiona15 napisał: Najlepiej byłoby całkiem się powstrzymać ale może być ciężko... Wszystko jest dla ludzi... Dlatego od 10 miesięcy stosujemy te metody Wiesz można do ślubu bez , ale jak ktoś lubi ....dokładnie tak , wszystko jest dla ludzi, musicie oboje uwarzać i będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikaaax 0 Napisano Styczeń 9, 2021 Polecam tabletki antykoncepcyjne vines Używałam pare lat zadnych klopotow. Mam do oddania 3 opakowan. Email moj weronikaaqueen@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina0202 0 Napisano Styczeń 14, 2021 Posiadam do odsprzedania 2 op tabletek antykoncepcyjnych Belara 25zl/op Kontakt :malwina020233@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telimena345 1 Napisano Marzec 2, 2021 Receptę od lekarza z serwisu lekarzonline.eu dostaniesz w ciągu kilku chwil. Stosunek przerywany.....ech XXI wiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaKoza 0 Napisano Marzec 2, 2021 wkładka antykoncepcyjna złota (nie hormonalna) to najlepsze wyjście..jest bezpieczna , nie daje skutków ubocznych..stosuje 10 lat i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona15 9 Napisano Marzec 2, 2021 7 godzin temu, Telimena345 napisał: Receptę od lekarza z serwisu lekarzonline.eu dostaniesz w ciągu kilku chwil. Stosunek przerywany.....ech XXI wiek Czytaj ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Marzec 13, 2021 wiesz co to zalezy.. owulacja i dni plodne moga sie "przesuwac", dla bezpieczeństwa polecam Ci afrodyte smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Marzec 19, 2021 przerywany z prezerwatywa to pewnie ze bezpieczny. co cie martwi? jesli nie jestes pewna czy nie zajdziesz w ciaze to polecam ci afrodyte smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach