Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zagubiona15

Antykoncepcja

Polecane posty

Dziewczyny, czy uważacie że stosunek przerywany z prezerwatywą jest bezpieczną metodą antykoncepcji? 

Przerywany z prezerwatywą tak , bo jeśli bez to różnie to bywa ale też bez nie udało mi się zapłodnić 🤭

1 minutę temu, FanNaturyzmu napisał:

Przerywany z prezerwatywą tak , bo jeśli bez to różnie to bywa ale też bez nie udało mi się zapłodnić 🤭

No wlasnie, nigdy nie odważyłam się na sam stosunek przerywany... Być może dlatego że sytuacja z moim facetem jest niepewna 🙂

Generalnie uwielbiam kochać się bez gumki 🤭 ale zawsze wychodziłem przed wytryskiem , co innego jak chcieliśmy mieć dzieci to wtedy bez gumki kilka razy dziennie , 

1 minutę temu, FanNaturyzmu napisał:

Generalnie uwielbiam kochać się bez gumki 🤭 ale zawsze wychodziłem przed wytryskiem , co innego jak chcieliśmy mieć dzieci to wtedy bez gumki kilka razy dziennie , 

Czyli info że plemniki mogą być też w preejakulacie to ściema? 🙈

Mogą być , jednak mi przez bardzo wiele lat nic się nie przytrafiło , ja tobie nie mogę zaręczyć że jak będziesz bzykać się z chłopakiem to nie zajdziesz ,..

3 minuty temu, FanNaturyzmu napisał:

Mogą być , jednak mi przez bardzo wiele lat nic się nie przytrafiło , ja tobie nie mogę zaręczyć że jak będziesz bzykać się z chłopakiem to nie zajdziesz ,..

Nie no pewnie... Rozumiem 🙂

Dla mnie osobiście jeśli kobieta chce się kochać ze mną  Bez gumki to jest to okazanie zaufania mi , wiadomo że bardzo różni są faceci , jeden nie wyskoczy , drugi za późno , ja nigdy nie zawiodłem ☺️

2 minuty temu, FanNaturyzmu napisał:

Dla mnie osobiście jeśli kobieta chce się kochać ze mną  Bez gumki to jest to okazanie zaufania mi , wiadomo że bardzo różni są faceci , jeden nie wyskoczy , drugi za późno , ja nigdy nie zawiodłem ☺️

U mnie to bardziej skomplikowane niż myślisz, chociaż ufam mu... To to nie jest odpowiedni moment na ciążę ☹️😏

Przed chwilą, Zagubiona15 napisał:

U mnie to bardziej skomplikowane niż myślisz, chociaż ufam mu... To to nie jest odpowiedni moment na ciążę ☹️😏

Nie no jeśli nie jest to odpowiedni czas na ciążę to albo gumki , albo tabletki lub ufać bezgranicznie , wszystko odcienie zależy .

5 minut temu, FanNaturyzmu napisał:

Nie no jeśli nie jest to odpowiedni czas na ciążę to albo gumki , albo tabletki lub ufać bezgranicznie , wszystko odcienie zależy .

Najlepiej byłoby całkiem się powstrzymać ale może być ciężko... Wszystko jest dla ludzi... Dlatego od 10 miesięcy stosujemy te metody 🙂

1 minutę temu, Zagubiona15 napisał:

Najlepiej byłoby całkiem się powstrzymać ale może być ciężko... Wszystko jest dla ludzi... Dlatego od 10 miesięcy stosujemy te metody 🙂

Wiesz można do ślubu bez , ale jak ktoś lubi ....dokładnie tak , wszystko jest dla ludzi, musicie oboje uwarzać i będzie dobrze 

Polecam tabletki antykoncepcyjne vines 

Używałam pare lat zadnych klopotow.

Mam do oddania 3 opakowan.

Email moj weronikaaqueen@gmail.com

Receptę od lekarza z serwisu lekarzonline.eu dostaniesz w ciągu kilku chwil. Stosunek przerywany.....ech XXI wiek 😕

wkładka antykoncepcyjna złota (nie hormonalna) to najlepsze wyjście..jest bezpieczna , nie daje skutków ubocznych..stosuje 10 lat i jest ok 

7 godzin temu, Telimena345 napisał:

Receptę od lekarza z serwisu lekarzonline.eu dostaniesz w ciągu kilku chwil. Stosunek przerywany.....ech XXI wiek 😕

Czytaj ze zrozumieniem 

wiesz co to zalezy.. owulacja i dni plodne moga sie "przesuwac", dla bezpieczeństwa polecam Ci afrodyte smart

przerywany z prezerwatywa to pewnie ze bezpieczny. co cie martwi? jesli nie jestes pewna czy nie zajdziesz w ciaze to polecam ci afrodyte smart