Martyna_Gdańsk 0 Napisano Styczeń 11, 2021 Od tygodnia jestem na diecie dr Ewy Dąbrowskiej, skrócie bardzo restrykcyjna głodówka. Szczerze nie schudłam jeszcze nic, a wyrzeczeń cała masa. Czy ktoś też miał taki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Marzec 15, 2021 post dobrąwskiej to nie dieta na odchudzanie, tu chodzi o leczenie się a odchudzanie to skutek uboczny, skoro nie chudniesz po co ci taka dieta? poza tym - jakie wyreczecznia? to pyszna i smaczna dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vito Scaletta 0 Napisano Marzec 16, 2021 Nie wiem, czy takie głodówki są dobrym sposobem na pozbycie się zbędnych kilogramów, a tak poza tym, to trudno, by po tygodniu stosowania jakiejkolwiek diety widoczne były jakieś duże zmiany. Jeśli chcesz skutecznie schudnąć, to w pierwszej kolejności skontaktuj się z jakimś dietetykiem. Od siebie polecić mogę http://kieszkowska.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach