Vip 5 Napisano Styczeń 12, 2021 Myślicie,że mój facet ...iarz mógł go gdzieś wynieść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 12, 2021 Na bank schował sobie gdzieś w łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 12, 2021 8 godzin temu, Vip napisał: Myślicie,że mój facet ...iarz mógł go gdzieś wynieść? Myślę, że go po prostu zużył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Styczeń 12, 2021 13 godzin temu, Nemetiisto napisał: Myślę, że go po prostu zużył. Za duża butelka. Nawet jakby bzykal codziennie nie dałby rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 12, 2021 1 minutę temu, Vip napisał: Za duża butelka. Nawet jakby bzykal codziennie nie dałby rady Kto pisze o bzykaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Styczeń 12, 2021 Jestem mega w...iona. Co za palant. Oczywiście niby nie wie gdzie on jest. Akurat. To przechodzi ludzkie pojęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Styczeń 12, 2021 22 godziny temu, Vip napisał: Myślicie,że mój facet ...iarz mógł go gdzieś wynieść? Czekaj. Poszukam go u siebie. Może ta cholera zostawiła go u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Styczeń 12, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Nemetiisto napisał: Kto pisze o bzykaniu? Że niby jechał na ręcznym? No taki lubrykant nie jest raczej szamponem ani kremem nawilżającym i on wiedział co to jest bo jedną butelkę używaliśmy my a drugą miałam w szafce nocnej też. Edytowano Styczeń 12, 2021 przez Vip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 12, 2021 23 minuty temu, Vip napisał: Że niby jechał na ręcznym? Mógł na ręcznym, dildo do masażu prostaty sobie nawilżać albo rury kanalizacyjne łączyć. Jest mnóstwo zastosowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Styczeń 12, 2021 Jest u mnie na biurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 12, 2021 19 minut temu, Nemetiisto napisał: Mógł na ręcznym, dildo do masażu prostaty sobie nawilżać albo rury kanalizacyjne łączyć. Jest mnóstwo zastosowań. Powiedz coś więcej o tych rurach kanalizacyjnych, bo coś mi tu nie pasi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 13, 2021 7 godzin temu, agent of Asgard napisał: Powiedz coś więcej o tych rurach kanalizacyjnych, bo coś mi tu nie pasi. Uszczelki świętuję się lubrykantem smaruje do składania. Wiesz jak ciężko wchodzą na sucho? A później rozłączyć taką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach