Nataliaaa14695 1 Napisano Styczeń 12, 2021 Nie mam żadnych przyjaciół, w sumie nawet znajomych, nie mam kompletnie nikogo. Niedługo dostanę załamania nerwowego przez to, że nie mam z kim wyjść gdzieś na miasto, do kina czy gdziekolwiek albo po prostu się spotkać i porozmawiać. Jestem nieśmiała to prawda, ale marzę o jakiejkolwiek znajomości. Wiecznie siedzę w domu, właściwie wychodzę tylko na zakupy czy coś z takich typowych życiowych obowiązków. Pracuję zdalnie przez małe problemy zdrowotne. W weekendy i urlopy jest to samo siedzę w domu i się nudzę, choć chciałabym z kimś gdzieś wyjść. Czy ktoś z Was też tak ma lub podobnie? Nie ma znajomych, przyjaciół i jest samotny/a? Czuję, że tylko ja jestem jakimś... odludkiem Jestem z woj. dolnośląskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 12, 2021 1 minutę temu, Nataliaaa14695 napisał: Wiecznie siedzę w domu, właściwie wychodzę tylko na zakupy czy coś z takich typowych życiowych obowiązków. Jeśli tylko siedzisz w domu to nie dziw się, że nie masz znajomych. Żeby z kimś się spotkać, trzeba wyjść. Zapisz się do grup zainteresowań na FB, w swoim mieście. Ludzie z nich spotykają się aby wspólnie pograć w planszówki, pobiegać, pojeździć rowerami itd. W ten sposób nawiązuje się znajomości i przyjaźnie. Też tak robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 12, 2021 Z uwagi na koronawirusa tak sprawa wygląda, że te nasze wyjścia są mocno ograniczone. Kina, baseny i fajne miejsca są zablokowane. Pracując zdalnie człowiek nawet się nie stroi... Znajdź rozmówców w internecie. Na czacie, na forum pisz i zainteresuj kogoś sobą. Albo pisz sama do siebie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clown666 7 Napisano Styczeń 13, 2021 Na dyskotekach & w bibliotekach nic nie znalazłem - czasy samotności nastały, a Polska się starzeje! Rozpady więzi społecznych u wielu nastąpiął + Euro sieroty! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliaaa14695 1 Napisano Styczeń 13, 2021 7 minut temu, Clown666 napisał: Na dyskotekach & w bibliotekach nic nie znalazłem - czasy samotności nastały, a Polska się starzeje! Rozpady więzi społecznych u wielu nastąpiął + Euro sieroty! Niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Egonek 0 Napisano Styczeń 14, 2021 Witam napisz do mnie mam tak samo mak182@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach