Nataliaaa14695 1 Napisano Styczeń 12, 2021 Cześć wszystkim Jest tu ktoś kto chce popisać? Teraz przez koronawirusa ciężko o nowe znajomości w realu, więc może ktoś z Was chce nawiązać znajomość online? Jestem kobietą, mam 20 lat i jestem z woj. dolnośląskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek00 0 Napisano Styczeń 12, 2021 Cześć Pamiętam, że kiedyś taka akcja była na jeden ze stron i kilka osób się poznało. Ja jestem mężczyzną, wiek 32, Warszawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliaaa14695 1 Napisano Styczeń 13, 2021 11 godzin temu, Transgression napisał: Chcesz powiedzieć, że wszystkie dyskoteki zamknięte? W moim mieście niestety tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
astrorybka 1 Napisano Styczeń 16, 2021 Popisze tez, 25 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliaaa14695 1 Napisano Styczeń 16, 2021 8 godzin temu, astrorybka napisał: Popisze tez, 25 lat Świetnie. Nowych znajomości nigdy za wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach