Jeżykkkk 7 Napisano Styczeń 14, 2021 Czy znajdzie się jakaś pani z tych okolic by popisać o wszystkim i o niczym? Pani która chociaż częściowo załata pustkę w moim codziennym pełnym obowiązków życiu. Pani która nie będzie wnikała w życie prywatne. Ja mogę obiecać że nie będę wnikał w jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżykkkk 7 Napisano Styczeń 14, 2021 (edytowany) Albo Albo....... Akurat Tobie się nie będę tłumaczył. Skoro po kilku zdaniach oceniasz człowieka nic o nim nie wiedząc to masz trafny nick. Edytowano Styczeń 14, 2021 przez Jeżykkkk Błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżykkkk 7 Napisano Styczeń 14, 2021 38 minut temu, Niby normalny napisał: Ty za to nikogo nie znajdziesz z takim podejściem Może i nie. Nic się nie stanie. Nie jestem zdesperowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Styczeń 15, 2021 16 godzin temu, Jeżykkkk napisał: Czy znajdzie się jakaś pani z tych okolic by popisać o wszystkim i o niczym? Pani która chociaż częściowo załata pustkę w moim codziennym pełnym obowiązków życiu. Pani która nie będzie wnikała w życie prywatne. Ja mogę obiecać że nie będę wnikał w jej. To czy ważne, by była z tych okolic, by popisać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżykkkk 7 Napisano Styczeń 19, 2021 Dnia 15.01.2021 o 11:51, pigmalionija napisał: To czy ważne, by była z tych okolic, by popisać? Niby nie ważne, ale gdyby tak się złożyło że miło się rozmawia i mamy sporo wspólnego ze sobą i nagle zapragniemy spojrzeć sobie w oczy to wtedy fotki okazują się nie wystarczające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Styczeń 20, 2021 Będzie z Tobą pisać, może i spotykać, i nie będzie wnikać w Twoje życie?? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżykkkk 7 Napisano Styczeń 22, 2021 (edytowany) Dnia 20.01.2021 o 04:23, pigmalionija napisał: Będzie z Tobą pisać, może i spotykać, i nie będzie wnikać w Twoje życie?? Haha Wszystko w swoim czasie..... Edytowano Styczeń 22, 2021 przez Jeżykkkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeżykkkk 7 Napisano Styczeń 22, 2021 Przed chwilą, zdradzająca_mężatka napisał: Jasne. Tacy co pragną na forum patrzeć sobie w oczy a w dłoni dusić pytonga Wszystko jest dla ludzi. Chociaż wolę realne spojrzenie w oczy niż dusić pytona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach