TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 Dlaczego Tutaj takie nuuuudy są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Bo nie piszesz nic ciekawego ? Licze na was;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Styczeń 15, 2021 12 minut temu, TwojaMuuza napisał: Dlaczego Tutaj takie nuuuudy są? Bo tak. Boni też coś mało się udziela a to jedna z głównych postaci tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: No ale to Ty jesteś "Muuza" , czekamy na wenę. Haha, ja mam wenę covidową teraz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 15, 2021 Porozmawiaj z serniczkiem to od razu humor się Tobie poprawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: O..... przykro mi to czytać. A ja myślałem że to tylko przeziębienie było. Na 100 % nie przeziębienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, irukangi napisał: Siedzisz w domu ? Samotnie? A co chcesz przyjść? Edytowano Styczeń 15, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 15, 2021 Dobra, ja uciekam bo nudno tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 2 minuty temu, misiek172 napisał: Dobra, ja uciekam bo nudno tu. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 6 minut temu, irukangi napisał: Przepraszam , nie mogłem pisać, obowiązki. Chodziło mi o to czy ma ci kto podać szklanką wód....i gdyby sił brakło. W takim stanie to akurat spoko poradziłam sobie, ale tak, jest taka osoba na którą mogłam liczyć i odwrotnie:) w miarę sil oczywiście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 15, 2021 7 minut temu, duży ogórek napisał: Te same bzdety pisane. Dokładnie;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach