Barrlomiej 0 Napisano Styczeń 16, 2021 Witam :) Mam pytanko, a mianowicie : czy raz wyleczona padaczka moze mieć nawroty? Zakończyłem leczenie 5 lat temu. Miesiąc temu, w nocy podczas snu, miałem atak... Co prawda z mojej winy, bo późno poszedłem spać (ok. 23 godziny) . Tydzień temu również miałem atak. Również podczas snu i również późno położyłem się do łóżka... Czy jest się czym martwić? Czy znowu muszę brać leki? Czy wystarczy, abym kładł się spać wcześniej i nie korzystał z telefonu przed snem? Proszę o odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcelinka 1 Napisano Styczeń 23, 2021 Hej spokoju potrzebujesz. I wiecej aktywnosci fizycznej. Mam to samo 4 Lata bez lekow tylko naturalne witaminy, woda ze specjalnego filtra, kompletnie przestawiony styl zycia na sportowy raz czy dwa mialam taka sama sytuacje. Jak mowie Sport mnie uratowal. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barrlomiej 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Przy lekcjach zdalnych w 2 klasie liceum po gimnazjum nie jest łatwo o ćwiczenia fizyczne, ponieważ cały dzień przed laptopem, a potem do nocy odrabianie lekcji ale cóż... Będę się starał o ruch. Dziękuję Ci za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach