Kolorowankaa 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Czy wy to widzidzie jak ta dziewczyna próbuje na siłę zrobić o sobie głośno? Na yt jest jej story z insta z "dowodami" na to że przespała się z quebo XD Pewnie sama wstawiła to na yt żeby zrobić szum xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haviz 129 Napisano Styczeń 17, 2021 Ja te filmiki widziałam już dawno Teraz sprawa wróciła przez nową płytę Bedoesa ( Bedi jest teraz z Roksi <- byłą dziewczyną Que, z którą był z 7 lat? Może więcej. Ona była z nim od początku jego kariery, poznali się podobno w szkole (?) a on ją zdradzał (raczej nie raz ;/ ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ololo 531 Napisano Styczeń 17, 2021 Usta to jej zaraz eksplodują. Jak dla mnie za dużo alkoholu, psychotropów. Tam są mocne zaburzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolorowankaa 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Pamiętam, że była kiedyś grupka na fb i mesie o niej, dalej to funkcjonuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bobkiwkropki 26 Napisano Styczeń 18, 2021 Teraz się wytatuowała, oczywiście z błędami i na drugi dzień juz musiala covery robic xD iq=3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolorowankaa 2 Napisano Luty 14, 2021 Widziałyście jaki Madzia dała dzisiaj pokaz na showupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach