ananaska1 1 Napisano Styczeń 19, 2021 Poszukuje eleganckiego, kameralnego lokalu w którym będę mogła zorganizować obiad po ślubie cywilnym, macie jakieś pomysły? Zależy mi na tym aby miejsce było czyste, smaczne i z klasą :) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrii 1 Napisano Styczeń 19, 2021 3 minuty temu, ananaska1 napisał: Poszukuje eleganckiego, kameralnego lokalu w którym będę mogła zorganizować obiad po ślubie cywilnym, macie jakieś pomysły? Zależy mi na tym aby miejsce było czyste, smaczne i z klasą :) Hej Ananaska1 :) Na taki elegancji obiad ślubny, mogę śmiało polecić Ci restaurację Art&Craft Atelier na Podgórzu, zaraz przy moście Piłsudskiego. Byłam tam na mini-weselu w lecie, super miejsce, praktycznie tuż nad Wisłą! Bardzo podobał mi się wystrój - elegancki i designerski ale przy tym przytulny. Zaskoczyły mnie wygodne fotele zamiast typowych krzeseł, to rzadko się zdarza na takich przyjęciach. Jedzenie było przepyszne i pięknie podane, a obsługa super miła i dobrze zorganizowana, wszystko dopięte na ostatni guzik (super serwis, nawet szef kuchni osobiście sprawdzał, czy wszystko jest ok :) ) Bardzo polecam to miejsce, na pewno wrócę prywatnie jak już otworzą restauracje :) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyz1345 6 Napisano Luty 5, 2021 dołączam się do pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach