benabozena 2 Napisano Styczeń 22, 2021 Jakie macie pomysły na tegoroczne Walentynki? Czy w porównaniu do zeszłego roku coś zmieniacie w swoich założeniach? Mam na myśli ograniczenia, pandemię i całe to zamieszanie... Ja prezenty jak zwykle ogarniam w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Styczeń 23, 2021 Ja poprosiłam mojego chłopaka o taki fajny pasek ze skóry, z piękną sprzączką. Jest w kolorze czarnym, dobrze pasuje do różnych spodni od jeansów po sztruksy. https://www.jeans24h.pl/damski-pasek-cross-jeans-belt-black-020-0451K-020-p-211709.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolka_ 0 Napisano Styczeń 25, 2021 Ja swojemu chłopowi planuje zakupić jakąś grę ( tak uwielbia) i zrobić romantyczną kolacje z miłym finishem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DianaDiana 0 Napisano Styczeń 26, 2021 Zdjęcie z parnerem idealne, np. zrobione prze grafika na płótnie ewentualnie malowane. Możecie też kupić wasz obraz tylko do pomalowania farbami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla29 0 Napisano Luty 7, 2021 Ja zamówiłam świetny giftbox, fajne zestawy są dostępne na giftybox.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach