Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rekrutacja.crm@wp.pl

czy mogę mieć nadzieję na ciąże?

Polecane posty

Hej pisałam już wcześniej, poniżej wkleje Wam wątek z poprzedniego wpisu... Czy to może być ciąża? Mam nadzieję ale testu boje się zrobić... dodatkowo to krwawienie nie ustąpiło, w dalszym ciągu od 6 stycznia je mam... jest bardzo skąpe jasno różowe, czasami jasno brązowe, jest tego malutko, tylko przy podcieraniu widoczne. Czasami w jednym dniu nie ma kompletnie nic, ale w kolejnym coś widzę...

Czytałam że lekarz na początku może nie widzieć ciąży, ale jednocześnie ja byłam "rozlegulowana" brak okresu przez dłuższy czas, a teraz to skąpe krótkie krwawienie i dalej to trwa...

Czytałam na forum że nawet poza implantacją u niektórych na początku zdarzają się krwawienia, czy miał ktoś taką sytuację? 

GINEKOLOG stwierdził wcześniej że wszystko mam w porządku jeśli chodzi o mój "przegląd"...

Hej mam taki problem, jakiś czas temu zatrzymał mi się okres, ale co jakiś czas tak mam więc się tym nie przejmowałam. Cały czas staramy się o dziecko.

6 stycznia zauważyłam mikro ślad krwi, myślałam że to początek okresu jednak nic się dalej nie rozwijało, zawsze miałam bardzo obfite miesiączki,

w kolejnym dniu znów zauważyłam mikro ślady krwi, raz troszkę mocniej ale było to bardzo skąpe krwawienie, potrafiło w ciągu dnia nic nie być a np w środku dnia kilka kropel krwi...

12 stycznia udało mi się dostać do ginekologa, w tym dniu krwawienie praktycznie nie występowało, ale podczas badania ginekolog stwierdziła że nie możemy zrobić cytologii bo faktycznie krwawienie jest, na usg dopochwowym nie było nic widać, żadnych mięśniaków, jajniki w porządku, endometrium w okolicach centymetra.

Ginekolog uznała to za okres począwszy od dnia wizyty i mam przyjechać 22 na kolejną wizytę.

Powiedzcie mi proszę czy to może być ciąża? Czy raczej zaburzenia hormonalne?

Wcześniej robiłam badania hormonów wszystko było ok, ale nie robiłam ich w odpowiednich dniach cyklu...

Dziś mamy 17 stycznia a ja dalej mam to skąpe krwawienie.

Podpowiedzcie coś proszę...