Paulayne 0 Napisano Styczeń 22, 2021 W niedzielę w parafi narzeczonego ( tu bierzemy ślub) odbędą się zapowiedzi tylko ze tu ksiądz nie czyta a wiszą w gablocie. Do swojej parafi dopiero będę szła z prośbą o zapowiedzi. Spowiedź pierwsza mamy zrobić po zapowiedziach. Ale to mam czekać aż u mnie będą zawiedzi czy mogę po zapowiedziach u narzeczonego się wyspowiadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 22, 2021 Trzeba pytać tych facetów gender, w czarnych ...enkach a nie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulayne 0 Napisano Styczeń 22, 2021 30 minut temu, Nemetiisto napisał: Trzeba pytać tych facetów gender, w czarnych ...enkach a nie tutaj. Pytam tu bo może ktoś będzie wiedział i nam udzieli informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 22, 2021 1 minutę temu, Paulayne napisał: Pytam tu bo może ktoś będzie wiedział i nam udzieli informacji To ja Ci w takim razie napiszę, że możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach