Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siwy194537

Bardzo Duża Różnica

Polecane posty

Gość Siwy194537

Jest to dość krepujaca sytuacja ale mam takie pytanie czy jest to normalne że penis w spoczynku jest bardzo ale to bardzo mały gdy w wzwodzie jest normalnych rozmiarów ja mam właśnie taką sytuację mogę więcej napisać w wiadomości prywatnej jak to wygląda z tego względu że naprawdę jest to krepujaca i wstydliwa dla mnie sytuacja 

1 godzinę temu, Siwy194537 napisał:

Jest to dość krepujaca sytuacja ale mam takie pytanie czy jest to normalne że pe-nis w spoczynku jest bardzo ale to bardzo mały gdy w wzwodzie jest normalnych rozmiarów ja mam właśnie taką sytuację mogę więcej napisać w wiadomości prywatnej jak to wygląda z tego względu że naprawdę jest to krepujaca i wstydliwa dla mnie sytuacja 

Tak, jest to normalne i nawet ma swoją specjalną nazwę (grower), oznaczającą członka, który znacząco rośnie podczas erekcji.

Ciesz się, bo jest wygodniejszy niż shower.

healthline.com/health/shower-vs-grower#official-figures

1 godzinę temu, Szczery facet napisał:

To jest całkiem normalne, wystarczy pójść na nagą plażę, a tam możesz zobaczyć jakie są zróżnicowane wielkości. Podobnie jak wielkość piersi u kobiet.

O kur.. nie wiedziałem, że u kobiet jest podobnie. Całe życie człowiek żyje w niewiedzy🤷🏼‍♂️😲

7 minut temu, agent of Asgard napisał:

Ddt, może on się krępuje, bo myśli, że ktoś np. na basenie może sądzić, że ma małego.

no tak .... ale fajna partnerka przy boku taki lęk zniweluje

https://2.bp.blogspot.com/-xMmScpUbeWc/W1DMmPBJY5I/AAAAAAAASJE/NMwFhMBIGMsV5ZEjotWvh1ghXfKC0QFiwCLcBGAs/s1600/38581152730_cf3d6514c7_h.jpg

po brzuszku widać, że niedawno chyba rodziła, więc facet spisał się dobrze. Nie ma się co przejmować

2 minuty temu, ddt60 napisał:

no tak .... ale fajna partnerka przy boku taki lęk zniweluje

po brzuszku widać, że niedawno chyba rodziła, więc facet spisał się dobrze. Nie ma się co przejmować

Ddt, są mniejsze w zwisie, które rosną. Te, które wklejasz, są normalne. 😂

4 minuty temu, ddt60 napisał:

no tak

Sorry, ale nie musisz podawać na moim przykładzie 🤦🏽‍♂️

4 minuty temu, acordeon napisał:

Sorry, ale nie musisz podawać na moim przykładzie 🤦🏽‍♂️

no przecież to chyba nie Twój 😨

Przed chwilą, ddt60 napisał:

no przecież to chyba nie Twój 😨

Podobny jak dwie krople wody. Żądam zadośćuczynienia na poczet forum. Wpłata dobrowolna😁

Jest przeróżnie. Są małe penisy z małym lub dużym przyrostem podczas podniecenia oraz duże penisy z małym lub dużym przyrostem. Świadoma kobieta nie oceni potencjalnego przyrodzenia w stanie spoczynku, bo dobrze wie, ile spoczynek ma wspólnego ze stanem gotowości (chyba, że już w czasie spoczynku jest grubo).