Daga33 0 Napisano Styczeń 24, 2021 Cześć wam, mam opcję zmienić pracę na lepiej płatną. Teraz pracuje w logistyce w godz. 8-16. Mam ofertę pracować na 3-zmiany przy wyższych zarobkach 2800 do 3400. Do tego odpadłyby dojazdy jakieś 100zł miesięcznie. Jednak zastanawiam, się czy warto. Pracowałam już na 3 zmiany rok i oprócz tego, że żal mi było 2 zmian przy których, traciło się cały dzień nie było źle. Ale sama ostatecznie nie rozważyłam jeszcze czy za 600zł warto przejść na 3 zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Styczeń 24, 2021 6 godzin temu, Daga33 napisał: Cześć wam, mam opcję zmienić pracę na lepiej płatną. Teraz pracuje w logistyce w godz. 8-16. Mam ofertę pracować na 3-zmiany przy wyższych zarobkach 2800 do 3400. Do tego odpadłyby dojazdy jakieś 100zł miesięcznie. Jednak zastanawiam, się czy warto. Pracowałam już na 3 zmiany rok i oprócz tego, że żal mi było 2 zmian przy których, traciło się cały dzień nie było źle. Ale sama ostatecznie nie rozważyłam jeszcze czy za 600zł warto przejść na 3 zmiany. Wiele zależy od tego, czym zajmujesz się poza pracą i czy masz rodzinę? Jednak praca zmianowa jest bardziej wymagająca. Pewnie angażuje również weekendy. Moim osobistym zdaniem w ostatecznym rozrachunku: nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga33 0 Napisano Styczeń 24, 2021 Rodziny póki co nie założyłam. Jednak myślę o wynajmie lub kredycie na coś małego. W weekendy pracy nie ma. Chyba, że dni dodatkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Styczeń 24, 2021 1 godzinę temu, Daga33 napisał: Rodziny póki co nie założyłam. Jednak myślę o wynajmie lub kredycie na coś małego. W weekendy pracy nie ma. Chyba, że dni dodatkowe. A z obecnej pracy jesteś zadowolona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga33 0 Napisano Styczeń 24, 2021 Odpowiada mi ona, jednak finansowo niestety średnio. Te 600zł i dodatkowo możliwość dorobienia w soboty mocno mi pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Styczeń 24, 2021 32 minuty temu, Daga33 napisał: Odpowiada mi ona, jednak finansowo niestety średnio. Te 600zł i dodatkowo możliwość dorobienia w soboty mocno mi pomoże. W takim razie masz odpowiedź na swoje pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach