Rosalie 1 Napisano Styczeń 25, 2021 Cześć dziewczyny. Miałyście jakieś objawy ciąży przed datą spodziewanej miesiączki? Niedawno odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Niestety bądź stety pominęłam jedną tabletkę i dostałam normalnie krwawienie z odstawienia. Po odstawieniu tabletek uprawialiśmy z partnerem stosunek przerywany ( dość często). Teraz mam termin spodziewanej miesiączki za 7 dni a od czwartku/piątku mam bóle w podbrzuszu (raz z prawej, raz z lewej strony i czasami na środku. Też nie jest to ciągły ból tylko odczuwam go co parę godzin. Dodam że przed tabletkami tak nie miałam. Dopiero w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki). Mam również parcie na stolec, uczucie zimna oraz dzisiaj mi się odbijało śniadaniem. Czułam je bardzo na brzuchu. Dzisiaj występowały u mnie również zawroty głowy i z dwa razy uderzenie gorąca. Mam również termometr bezdotykowy i raz mam temp ciała 36.6 a raz 37.2 więc nie wiem czy jest to miarodajne. Możecie powiedzieć jak to u Was było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach