AnotherDimension 2 Napisano Styczeń 25, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: ale ja nie chcę ręki... Ja jestem zabawny. no jesteś ku....wa -FAKTYCZNIE ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 25, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Co przedstawia to zdjęcie ? Przemysław upaprał się galaretką kokosową. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 25, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Przemysław upaprał się galaretką kokosową. Tak właśnie myślałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 25, 2021 1 minutę temu, Patol in the House napisał: może nawet lepiej że nie wiesz, to coś co kobiety uwielbiają A skąd wiesz co kobiety uwielbiają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnotherDimension 2 Napisano Styczeń 25, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Przemysław upaprał się galaretką kokosową. agent skoro szczepanik - to możesz posłuchać " FUCK YOU BETTER " ? to teraz pasuje, bo 10 letni syn eli jest --- jeszcze nie śpi... a do szkoły to to nie chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 25, 2021 2 minuty temu, AnotherDimension napisał: agent skoro szczepanik - to możesz posłuchać " FUCK YOU BETTER " ? to teraz pasuje, bo 10 letni syn eli jest --- jeszcze nie śpi... a do szkoły to to nie chodzi ? Szczepanika kojarzę, ale nie mam zielonego pojęcia, o czym teraz do mnie piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 25, 2021 3 minuty temu, AnotherDimension napisał: agent skoro szczepanik - to możesz posłuchać " FUCK YOU BETTER " ? to teraz pasuje, bo 10 letni syn eli jest --- jeszcze nie śpi... a do szkoły to to nie chodzi ? Co Ty bierzesz ? Zmień dilera , ten Ci szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 25, 2021 2 minuty temu, Patol in the House napisał: Bo chcę żebyś sobie jaja opróżnił żeby ci nie wybuchły Jak empatycznie się zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 25, 2021 Przed chwilą, Patol in the House napisał: Ela zobacz foto jakie ci dałem Tam jest grzyb! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnotherDimension 2 Napisano Styczeń 25, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Co Ty bierzesz ? Zmień dilera , ten Ci szkodzi Yeah, she's prettier than I'll ever be (to chyba o tobie) ; d Got yourself a beauty queen, yeah (to też o tobie) ; d But there's one thing I gotta say She can fuck you good, but I can fuck you betta, etta, etta, etta, etta, etta, aye (ela)I can fuck you betta, etta, etta, etta, etta, etta, aye (to do asgarda - ręce mam dalej przy sobie) ; d She can fuck you good, but I can fuck you My way, remember screamin' my name-ame 'Cause I can sex your brain-ain FAKTYCZNIE AMFETAMINA ROBI SWOJE ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 25, 2021 1 minutę temu, AnotherDimension napisał: Yeah, she's prettier than I'll ever be (to chyba o tobie) ; d Got yourself a beauty queen, yeah (to też o tobie) ; d But there's one thing I gotta say She can fuck you good, but I can fuck you betta, etta, etta, etta, etta, etta, aye (ela)I can fuck you betta, etta, etta, etta, etta, etta, aye (to do asgarda - ręce mam dalej przy sobie) ; d She can fuck you good, but I can fuck you My way, remember screamin' my name-ame 'Cause I can sex your brain-ain FAKTYCZNIE AMFETAMINA ROBI SWOJE ; ) Po amfetaminie nie ma takich dalekosiężnych lotów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnotherDimension 2 Napisano Styczeń 25, 2021 6 minut temu, Benniee napisał: Dam sobie radę, już wale Przemysław. Cieszę się, że troszczysz się o moje zdrowie. ale co walisz ? (mame?) ; O sorry, nie znam twojego IP, nikomu nie powiem ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 25, 2021 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Tam jest grzyb! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 25, 2021 5 minut temu, AnotherDimension napisał: Yeah, she's prettier than I'll ever be (to chyba o tobie) ; d Got yourself a beauty queen, yeah (to też o tobie) ; d But there's one thing I gotta say She can fuck you good, but I can fuck you betta, etta, etta, etta, etta, etta, aye (ela)I can fuck you betta, etta, etta, etta, etta, etta, aye (to do asgarda - ręce mam dalej przy sobie) ; d She can fuck you good, but I can fuck you My way, remember screamin' my name-ame 'Cause I can sex your brain-ain FAKTYCZNIE AMFETAMINA ROBI SWOJE ; ) O jeżu kolczasty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnotherDimension 2 Napisano Styczeń 25, 2021 14 minut temu, agent of Asgard napisał: Szczepanika kojarzę, ale nie mam zielonego pojęcia, o czym teraz do mnie piszesz. wyjaśnie ci .... po prostu znajdź nightcore - fuck you better .... bo to jest nowe, i lepiej wyraża moje uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iXper 5 Napisano Styczeń 26, 2021 hehe patolka przyszła xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach