kass457 0 Napisano Styczeń 26, 2021 (edytowany) Pomocy bo się chyba zaraz przekręce. Ktoś ma może jakieś sposoby na ból zęba, a konkretnie to dwóch dosyć mocno zepsutych zębów.Brałam już ibuprom, ketonal active i kaplica nic nie pomaga, a wizyta dopiero za 9 godzin, a cała prawa strona nie do dotknięcia taki ból Edytowano Styczeń 26, 2021 przez kass457 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankapogadanka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 13 minut temu, kass457 napisał: Pomocy bo się chyba zaraz przekręce. Ktoś ma może jakieś sposoby na ból zęba, a konkretnie to dwóch dosyć mocno zepsutych zębów.Brałam już ibuprom, ketonal active i kaplica nic nie pomaga, a wizyta dopiero za 9 godzin, a cała prawa strona nie do dotknięcia taki ból ketonal active 2 tabl na raz to to samo co ketonal forte i powinno na kilka godzin zmniejszyć ból, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass457 0 Napisano Styczeń 26, 2021 2 godziny temu, ankapogadanka napisał: ketonal active 2 tabl na raz to to samo co ketonal forte i powinno na kilka godzin zmniejszyć ból, No niestety w stanie takiej depresji z tym bólem zjadłam chyba z 6 Tych tabletek a ból jak był tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach