ankapogadanka 4 Napisano Styczeń 28, 2021 9 minut temu, SidheSantee napisał: FACET? czy piz/da na kaczych łapkach? może ostrozniej uzywaj okreslonych słów? Raz mądre zdanie, to prawdziwy facet mówi, mówię serio Sante Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankapogadanka 4 Napisano Styczeń 28, 2021 1 minutę temu, SidheSantee napisał: Facet jestem avek real picture reszte sobie dopowiedz no i po tym komentzrzu rozumiem że Ty byś tak nie postąpił tylko się rozmówił i to mi się w Tobie podoba to chcaiałm przed chwila powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankapogadanka 4 Napisano Styczeń 28, 2021 Przed chwilą, SidheSantee napisał: tys największe res :))) Tak to provo co nie znaczy że dzieki temu nie mozna tu poznać ludz jacy jesteście i tak np. widzę że Pan nade mna to spoko facet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 Przed chwilą, SidheSantee napisał: tys największe res :))) To jest moja teściowa a nie res Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach