TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 Nosiły byście spodnie dżinsowe dzwony? U góry fajnie dopasowane a nogawki poszerzane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 (edytowany) Acha i pamiętajcie, że jestem finansistką nie polonistką. Edytowano Styczeń 27, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Styczeń 27, 2021 9 minut temu, TwojaMuuza napisał: Nosiły byście spodnie dżinsowe dzwony? U góry fajnie dopasowane a nogawki poszerzane? Pewnie. Nie wygladaja tylko zbyt dobrze na niskich osobach, te powinny uwazac na szerokosc nogawki bo nie kazda dobrze harmonizuje z sylwetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 Mi się wydaje że wyglądam bardzo fajnie, ale jednak inaczej niż wszystkie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Styczeń 27, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Mi się wydaje że wyglądam bardzo fajnie, ale jednak inaczej niż wszystkie;) Najwazniejsze, zebys to Ty sie sobie podobala :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 5 minut temu, AZS56 napisał: Najwazniejsze, zebys to Ty sie sobie podobala :). No mi bardzo się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Styczeń 27, 2021 Ja mam i noszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 3 minuty temu, Niby normalny napisał: Ja bym nie nosił Czemu? Nie podoba Ci się kobieta w takich spodniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Blanca30 napisał: Ja mam i noszę Akurat;) Chyba na nosie;) Edytowano Styczeń 27, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Styczeń 27, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Akurat;) Akurat tak i to od dawna, od prawie dwóch lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 6 minut temu, Niby normalny napisał: nie o to chodzi, po prostu ja bym nie nosił No weź, przez ciebie jeszcze ich nie bede nosiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Styczeń 27, 2021 No może facet w flared pants to faktycznie nie koniecznie ale dla dziewczyn super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 Przyznaje, że się w nich zakochałam. Musza jednak mieć odpowiednia długość i wysoki but;) jakby któraś chciała sobie sprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 27, 2021 8 godzin temu, TwojaMuuza napisał: Nosiły byście spodnie dżinsowe dzwony? U góry fajnie dopasowane a nogawki poszerzane? Noszę takie. Są przed kostkę bo jakby za krótkie. Mają dwa guziki metalowe i suwak. Kieszenie z tyłu i przodu i mają w przedniej. Ludzie gadają, że to kieszonka kondoniarka. Kolor brudny niebieski wpadający w granat. Lubię je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 1 minutę temu, 3310 napisał: Noszę takie. Są przed kostkę bo jakby za krótkie. Mają dwa guziki metalowe i suwak. Kieszenie z tyłu i przodu i mają w przedniej. Ludzie gadają, że to kieszonka kondoniarka. Kolor brudny niebieski wpadający w granat. Lubię je. Moje sa dlugiee, bez obcasa nie moglabym ich nosić,. Fajnie wydłużają nogę. Mam czarne i niebieskie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 27, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Moje sa dlugiee, bez obcasa nie moglabym ich nosić,. Fajnie wydłużają nogę. Mam czarne i niebieskie;) Musisz mieć nogi do sufitu. Wiesz, ja swoje kupiłam x lat temu w ciucholandzie i kocham je jak swoją skórę. To dziwne było początkowo, że wystają mi kostki - szczególnie latem do cichobiegów. A teraz, teraz oficerki je przykrywają i wygląda to dosyć dystyngowanie. A ty gdzie kupujesz? Może tam zajrzę i coś znajdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Styczeń 27, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Moje sa dlugiee, bez obcasa nie moglabym ich nosić,. Fajnie wydłużają nogę. Mam czarne i niebieskie;) Bo przypominaja ksztaltem litere A. Mezczyzni maja na ogol dlugie nogi i nie musza ich nosic :), chociaz wole ich w takich spodniach niz w zbyt waskich rurkach-leginsach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 27, 2021 3 minuty temu, 3310 napisał: Musisz mieć nogi do sufitu. Wiesz, ja swoje kupiłam x lat temu w ciucholandzie i kocham je jak swoją skórę. To dziwne było początkowo, że wystają mi kostki - szczególnie latem do cichobiegów. A teraz, teraz oficerki je przykrywają i wygląda to dosyć dystyngowanie. A ty gdzie kupujesz? Może tam zajrzę i coś znajdę. Zalando i zalando langue;) Dobre marki za dobra cenę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach