Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Poszukujacy

Snap, skype, messenger - pytanie

Polecane posty

Witam,

temat oblatany zapewne w jedną i drugą, lecz spytam... Swego czasu, lata temu bywałem na czatach w poszukiwaniu chętnych na popatrzenie Pań. Teraz jednak, chciałbym poznać Kobietę, bez znaczenia wiek, która chciałaby możliwość popatrzenia na to, co wyprawiam przed kamerką, wpleść w znajomość. Nie chodzi mi tylko i wyłącznie o popatrzenie, choć nie odmówię, jeśli takowa się znajdzie 😉

I tu moje pytanie... czy tu na forum i na podobnych można znaleźć taką znajomość, czy raczej wytapiać czas na czatach i innych tego typu portalach?

59 minut temu, Puchacz Rolny napisał:

Nie szukałem pani chętnej na taką znajomość, więc nie mogę odpowiedzieć z całkowitą pewnością.

Co do zasady, forum nie jest stroną do "anonsów towarzyskich". Można tu poznać różne osoby i nawet się z nimi zaprzyjaźniać, ale nie drogą publikacji ogłoszeń, tylko przyłączając się do dyskusji na różne tematy (wymaga to poza tym jakiegoś czasu, "wygadania" i pewnych umiejętności interpersonalnych)

No jak to w życiu bywa :) Zatem poszwendam się po forum i poudzielam to tu, to tam ;) A nuż coś z tego wyjdzie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się