Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poszukujacy

Snap, skype, messenger - pytanie

Polecane posty

Witam,

temat oblatany zapewne w jedną i drugą, lecz spytam... Swego czasu, lata temu bywałem na czatach w poszukiwaniu chętnych na popatrzenie Pań. Teraz jednak, chciałbym poznać Kobietę, bez znaczenia wiek, która chciałaby możliwość popatrzenia na to, co wyprawiam przed kamerką, wpleść w znajomość. Nie chodzi mi tylko i wyłącznie o popatrzenie, choć nie odmówię, jeśli takowa się znajdzie 😉

I tu moje pytanie... czy tu na forum i na podobnych można znaleźć taką znajomość, czy raczej wytapiać czas na czatach i innych tego typu portalach?

59 minut temu, Puchacz Rolny napisał:

Nie szukałem pani chętnej na taką znajomość, więc nie mogę odpowiedzieć z całkowitą pewnością.

Co do zasady, forum nie jest stroną do "anonsów towarzyskich". Można tu poznać różne osoby i nawet się z nimi zaprzyjaźniać, ale nie drogą publikacji ogłoszeń, tylko przyłączając się do dyskusji na różne tematy (wymaga to poza tym jakiegoś czasu, "wygadania" i pewnych umiejętności interpersonalnych)

No jak to w życiu bywa :) Zatem poszwendam się po forum i poudzielam to tu, to tam ;) A nuż coś z tego wyjdzie