Hatszepsut 11 Napisano Styczeń 28, 2021 Większość martwi się jak schudnąć. A mnie by się przydało kilka kilogramów. 160 wzrostu i 42 waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 28, 2021 3 minuty temu, Hatszepsut napisał: 160 wzrostu i 42 waga Idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hatszepsut 11 Napisano Styczeń 28, 2021 Nie powiedziała bym. Chude uda i wystające żebra. Nie więcej ale z 5 kilogramów by się przydało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyszkaMaszka 0 Napisano Luty 14, 2021 Syrop na apetyt ale taki syrop jest na receptę jak będziesz potrzebować to daj znać justekostek@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DER-MED 0 Napisano Luty 16, 2021 Policz swoje zapotrzebowanie kaloryczne dla obecnej wagi, a następnie staraj się dodawać kalorie i obserwuj co się dzieje z wagą Pamiętaj, że zarówno dla utraty jak i nabywania wagi ważne jest, aby nie wprowadzać nagłych zmian, aby nie wpędzić się w rozstępy i inne problemy Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabcia 0 Napisano Luty 16, 2021 Dnia 28.01.2021 o 16:04, Hatszepsut napisał: Większość martwi się jak schudnąć. A mnie by się przydało kilka kilogramów. 160 wzrostu i 42 waga trzeba zwiększać kaloryczność. ale to nie tak że będziesz żreć jak świnia co po padnie, tylko 1 kropka więcej chleba, 1 jajko więcej. białe pieczywo na ciemne, 1 banan więcej, itp. tak zdrowo ale więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hatszepsut 11 Napisano Luty 20, 2021 Na apetyt akurat nie narzekam. Jem sporo. Prawie jak ojciec. Przykładowo dzisiejszy obiad. Udko z kurczaka trzy spore ziemniaki i surówka. Taką pizze guseppe z z szynką i pieczarkami wciągam na jedno posiedzenie. Jest to raczej kwestia przemiany materii. A przydało by się trochę tłuszczyku na pupie i piersiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awesome.me 0 Napisano Luty 22, 2021 Musisz mieć nadwyżkę kaloryczną, żeby przytyć. Wszystko zależy od Twojego trybu życia, pracy ilości ruchu. Na fabrykasily.pl możesz obliczyć sobie zapotrzebowanie kaloryczne i najlepiej jest dodać do tego na początku około 150- 200k cal dziennie, żeby zacząć tyć. Lub na tej stronie można wykupić sobie dość tanio cały plan żywieniowy. Ja chciałam akurat troszkę schudnąć i z nimi udało mi się to w łatwy sposób i bez szczególnych wyrzeczeń (wcześniej każda dieta była dla mnie ciężka i nie wytrzymywałam). Widziałam, że mają też opcję na plan dietetyczny, gdy chcesz przytyć. Ale podstawa to znać swoje zapotrzebowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach