agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 Nie krępuj się, załóż różową bluzeczkę, odkurzacz w dłoń i do dzieła! https://www.youtube.com/watch/f4Mc-NYPHaQ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 8 minut temu, Transgression napisał: Przecież ty dzieci podobno nie masz. Jaki wnuk? Co ty babcią jesteś? Potwierdzam to wnuk mojej teściowej a mój syn 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 16 minut temu, Transgression napisał: Przecież ty dzieci podobno nie masz. Jaki wnuk? Co ty babcią jesteś? Nie no jaja se robisz. To na pewno ty. Widzę po wyrazie twarzy. Przed chwilą widziałem inne zdjęcie. Byłaś starsza z tym samym wyrazem twarzy. Twoje obecne mastawienie do życia świadczy, że wyraz twarzy pozostał na swoim miejscu i nie nastąpiła żadna zmiana. To mój syn!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 Przed chwilą, Transgression napisał: Elcia jest podobno twoja siostra. Co tu się dzieje? Serio, ludzie, gdybym coś wypił to myślałbym, że to jakiś ...y sen Wszystko się zgadza, incest był. Stara rodzinna tradycja. A może porwali nas kosmici. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Przemo...Nawet poprawnie po ang. pisac NIE umiesz.. I WANT TO BREAK FREE!!! Radze Nawet z nudow pouczyc sie angla...(od podstaw zaczac ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 12 minut temu, agent of Asgard napisał: To mój syn!!! Nasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Nasz. Nasz, ale z tym, że Boni jest Twoją teściową, to kłamałaś, chyba, że usidliłaś brata, a ja nic o tym nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 13 minut temu, Transgression napisał: Elcia jest podobno twoja siostra. Co tu się dzieje? Serio, ludzie, gdybym coś wypił to myślałbym, że to jakiś ...y sen Chciał podobno zachować najlepsze geny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Nasz, ale z tym, że Boni jest Twoją teściową, to kłamałaś, chyba, że usidliłaś brata, a ja nic o tym nie wiem. Jak kłamałam ? Przecież nie matką bo ja byłam synową a nie córką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 28, 2021 6 minut temu, KLAUN96 napisał: Przemo...Nawet poprawnie po ang. pisac NIE umiesz.. I WANT TO BREAK FREE!!! Radze Nawet z nudow pouczyc sie angla...(od podstaw zaczac ) Umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Jak kłamałam ? Przecież nie matką bo ja byłam synową a nie córką Nie mam Cię na liście żon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Kaja- Nic Nie mam mu do zarzucenia. .. Ale moze by sie z nudow pouczyl Angla? Zaczynajac od podstaw... Takie rzeczy Mnie troche rażą... I tak siedzi w domu i tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Przemo Nie obserwuj Mnie non stop!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 28, 2021 Przed chwilą, KLAUN96 napisał: Przemo Nie obserwuj Mnie non stop!! Dlaczego? Obserwuje bo Cię lubię a co nie mogę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Ma- Aha, no ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 6 minut temu, agent of Asgard napisał: Nie mam Cię na liście żon. No ja nie mówię że żona ale możemy być rodzeństwem przyrodnim , masz jakąś "listę żon" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 10 minut temu, Transgression napisał: Ale macie nierówno pod sufitem. Wy tak z nudów? My tacy już jesteśmy , są dwa wyjścia , albo nas zaakceptować takimi jacy jesteśmy , albo z nami nie rozmawiać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 5 minut temu, Elciaa29 napisał: No ja nie mówię że żona ale możemy być rodzeństwem przyrodnim , masz jakąś "listę żon" ? Tak, w razie gdybym zapomniał, czy jestem żonaty, czy aktualnie wolny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Tak, w razie gdybym zapomniał, czy jestem żonaty, czy aktualnie wolny. A byłam pewna że masz dobrą pamięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: A byłam pewna że masz dobrą pamięć. To się potrafi zmienić tak nagle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 6 minut temu, agent of Asgard napisał: To się potrafi zmienić tak nagle... Powiedzmy że rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Ka- Zle napisal...I prosze Mnie Nie obrazac...ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Lu- Mi sie wydaje ze zle napisal...? W tekscie Jest inaczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 I Want to break free...(?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 28, 2021 8 minut temu, KLAUN96 napisał: Lu- Mi sie wydaje ze zle napisal...? W tekscie Jest inaczej... ale ja nie z tekstu pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Ma- Queen- I Want To Break Free... To ta piosenka? Jak Nie to chyle czola... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 28, 2021 1 minutę temu, KLAUN96 napisał: Ma- Queen- I Want To Break Free... To ta piosenka? Jak Nie to chyle czola... nie pisałem z tej piosenki tekstu tylko z głowy swojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Styczeń 28, 2021 Ma- A...no ok ☺ You Devill... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 2 minuty temu, madafaka 4 napisał: PEEDAŁ WYPIERRDALAJ MI STĄD NATYCHMIAST BO ROZNOSISZ HIV Chyba się pogniewamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach