agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 28, 2021 6 minut temu, madafaka 4 napisał: PEEDAŁ WYPIERRDALAJ MI STĄD NATYCHMIAST BO ROZNOSISZ HIV Na oszczerstwa jest paragraf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 28, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Przemek sam jest pe’dałem i go jaja uwierają dlatego tak pisze. Chooj mnie obchodzi kto kim jest , nikt mi nie będzie syna obrażał ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 29, 2021 46 minut temu, Elciaa29 napisał: Chooj mnie obchodzi kto kim jest , nikt mi nie będzie syna obrażał ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 29, 2021 56 minut temu, Elciaa29 napisał: Chyba się pogniewamy... dlaczego Ciebie uwielbiam mój Skarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 29, 2021 49 minut temu, Benniee napisał: Kochana 🥰 moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 29, 2021 5 minut temu, madafaka 4 napisał: dlaczego Ciebie uwielbiam mój Skarbie Bo nie pozwole obrażać syna , jaki jest taki jest ale to syn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 29, 2021 9 minut temu, madafaka 4 napisał: przyszedł drugi peedał Z Ciebie to dopiero gej, że hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 29, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Bo nie pozwole obrażać syna , jaki jest taki jest ale to syn. rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madafaka 4 Napisano Styczeń 29, 2021 Przed chwilą, BoniBluBąbel napisał: Jego babka ci zayebac może. chyba wąsami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Styczeń 29, 2021 1 minutę temu, madafaka 4 napisał: chyba wąsami Nie mów o Boni z przekąsem, bo znokautuje Cię wasem! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach