Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sorayaja01

Czy on chce sie mnie pozbyć ;)

Polecane posty

Założyłam temat na erotycznym ale może tu jeszcze odpowiecie mi czy mój facet chce mnie się pozbyć skoro namawia mnie na trójkąt? Na ten nowy trend- cuckold? Ja bym na jego miejscu bała się że mnie ktoś od niego odciągnie a on się upiera. 

9 minut temu, sorayaja01 napisał:

Założyłam temat na erotycznym ale może tu jeszcze odpowiecie mi czy mój facet chce mnie się pozbyć skoro namawia mnie na trójkąt? Na ten nowy trend- cuckold? Ja bym na jego miejscu bała się że mnie ktoś od niego odciągnie a on się upiera. 

Dureń.

Jestem tak skołowana że nie wiem co zrobić, jestem puszysta źle mi z tym.

31 minut temu, sorayaja01 napisał:

Co ma do tego, że jesteś puszysta? Jeśli masz ochotę to wejdź w to. Tylko zrób to bo chcesz, a nie bo on chce. Dla niektórych perwera i seks są bardzo ważne, ma fantazje i chce ją z Tobą spełnić. Raczej to nie ma nic do pozbycia się Ciebie.

1 godzinę temu, sorayaja01 napisał:

Czy on Cię w ogóle kocha?. Nie sądzę.

Dziękuję za opinie. To mój drugi partner po śmierci pierwszego i z tamtym nie miałam takich dylematów. Nie chodzi przy tym też o mój rozmiar ale w ogóle nie wyobrażam  sobie uprawiać seks z innym tak jak jego z inną nawet gdybym ja przy tym miała być. Rozmowy na ten temat nic nie dają, ma mi za złe że pytam obce osoby na forum jednak jestem zadowolona że zapytałam i upewniłam się że jest więcej osób które podzielają moje zdanie by nie godzić się na coś co mi nie pasuje. tak teraz widzę, że  nie tylko moje koleżanki z pracy są przeciwne temu, które on nazywa nudnymi starymi babami, bo jak dotąd pytałam każda była zdziwiona taką propozycją i mówiły, że raczej by ze swoimi na to nie przystały gdyby je namawiali. Widzę, że więcej osób jest takiego zadania jak one i ja.