Magdalenka123 8 Napisano Luty 3, 2021 Witam. Biorę tabletki antykoncepcyjne już jakieś 7 lat. Zawsze normalnie dostawalam krwawień z odstawienia, czasami zdarzało się że raz nie miałam, ale ostatnio zdarza się to coraz częściej. Od sierpnia dostałam tylko jednego krwawienia... Przedostanie dostałam pod koniec sierpnia, później dopiero w grudniu, a teraz mamy już luty i znowu nie dostałam. Co może być tego przyczyną? Wizytę mam dopiero za niecały miesiąc i szczerze mówiąc trochę się już martwię, że coś jest nie tak. Testy ciążowe ciągle wychodzą mi negatywne... Nie martwilabym się jakbym dopiero zaczynała stosować antykoncepcję ale w takim przypadku jest to według mnie trochę niepokojące. Wiecie cos na ten temat? Nigdzie nie mogę znaleźć info... wszędzie jest o braku jednego krwawienia a u mnie to się powtarza któryś raz z rzędu. Proszę o pomoc, bo wariuje powoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalenka123 8 Napisano Luty 4, 2021 26 minut temu, Magdalenka123 napisał: Witam. Biorę tabletki antykoncepcyjne już jakieś 7 lat. Zawsze normalnie dostawalam krwawień z odstawienia, czasami zdarzało się że raz nie miałam, ale ostatnio zdarza się to coraz częściej. Od sierpnia dostałam tylko jednego krwawienia... Przedostanie dostałam pod koniec sierpnia, później dopiero w grudniu, a teraz mamy już luty i znowu nie dostałam. Co może być tego przyczyną? Wizytę mam dopiero za niecały miesiąc i szczerze mówiąc trochę się już martwię, że coś jest nie tak. Testy ciążowe ciągle wychodzą mi negatywne... Nie martwilabym się jakbym dopiero zaczynała stosować antykoncepcję ale w takim przypadku jest to według mnie trochę niepokojące. Wiecie cos na ten temat? Nigdzie nie mogę znaleźć info... wszędzie jest o braku jednego krwawienia a u mnie to się powtarza któryś raz z rzędu. Proszę o pomoc, bo wariuje powoli. Dodam też, że ostatnio mam zawroty głowy. W pewnym momencie robi mi się słabo i kręci mi się głowie, nie przy wysiłku tylko np siedząc. Nie wiem czy to ma jakiś związek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach