Ak92 3 Napisano Luty 4, 2021 Mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych . Cykle mam co 26-28 dni . Ostatnie dwa było co 28 dni że względu na zmianę pracy w systemie zmianowym . Test owulacyjny 10dc negatywny o godzinie 15. W 11dc pozytywne dwa testy o 12 i 14 . O 16 już bledsza kreska . 12dc negatywny. czy wyrzut lh moze trwać parę godzin ? Do tego w 15 DC cały dzień bolał mnie prawy jajnik i piersi jak przy objawach owulacji . Czy te testy są wiarygodne ? Dziękuję za odpowiedzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Luty 7, 2021 Tak, może się utrzymywać. Dlatego aby nie mieszać sobie w głowie testy robi się do pierwszego pozytywnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 8, 2021 lepiej robić na jednym sprzęcie, Afrodyta Smart daje taka możliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Luty 11, 2021 POlecam ci korzystanie z termometru owulacyjnego, ja mam i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach