Music_Sun 0 Napisano Luty 5, 2021 Cześć wszystkim forumowiczom! Zadaję pytanie w tej kategorii, ponieważ nie bardzo wiem do której jeszcze mógłby się ten temat zaliczyć, ale już przechodzę do sedna: czy warto zainwestować w obiektywy do telefonu i jakie polecacie? I najważniejsza dla mnie kwestia: czy można nimi kręcić filmy? Jest to dla mnie bardzo ważna kwestia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 5, 2021 9 minut temu, Music_Sun napisał: Cześć wszystkim forumowiczom! Zadaję pytanie w tej kategorii, ponieważ nie bardzo wiem do której jeszcze mógłby się ten temat zaliczyć, ale już przechodzę do sedna: czy warto zainwestować w obiektywy do telefonu i jakie polecacie? I najważniejsza dla mnie kwestia: czy można nimi kręcić filmy? Jest to dla mnie bardzo ważna kwestia. Pozdrawiam Chyba większość przystosowana jest do jednego aparatu, a nie do kilku, które są teraz obecne w telefonach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Music_Sun 0 Napisano Luty 5, 2021 Mam w swoim modelu jeden aparat, także nie powinno to przeszkadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 5, 2021 To kup najtańsze, to koszt między 10 a 20zł. Rybie oko jest do kitu, szerokokątny jest o.k. i macro też. O ile pamietam, da się robić filmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach