Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wanessa69

Moneyslave

Polecane posty

Kocham być rozpieszczana przez faceta, kazać mu płacić za moje zachcianki, lub zabierać mnie na zakupy i wybierać dla mnie bieliznę. Nie musi nas oczywiście coś łączyć, wręcz przeciwnie, lubię kiedy to jest całkiem randomowy mężczyzna. Który mnie rozpieszcza potajemnie, ukrywając to od świata czy partnerki. W zamian wysyłam mu swoje zdjęcia w tych rzeczach które dla mnie kupił(kolczyki /bielizna /buty) 

Ogromnie mnievl to kręci, mieć władze nad czyimś portfelem i kazać pracować by mógł mi coś zafundować. Wiadomka, wszystko ma granicę, warto być ostrożnym by nie przesadzić i nie wyczerpać wszystkich funduszów takiego Pana, tylko ciągnąć go jak najdłużej. Lubię bardzo dominację materialną, fizyczną i werbalna.. No kręci mnie to do granic możliwości.. Może tu jest ktoś kto też ma tego typu fetysze? Lubi słuchać rozkazów i płacić za swoją Panią,robić za taksówkarza, sprzątaczkę itd? Wiem że się spotkam z dużą falą hejtów itd. Ale trudno, szanuje zdanie każdego 😉

3 godziny temu, Wanessa69 napisał:

tylko ciągnąć go jak najdłużej

Myślę, że tu są tylko tacy, którzy chcieliby żeby ciągnąć im jak najdłużej. 😁

3 godziny temu, Wanessa69 napisał:

Lubi słuchać rozkazów i płacić za swoją Panią,robić za taksówkarza, sprzątaczkę itd?

Przycież każdy, zauroczony facet tak będzie robił. 😜