BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 (edytowany) Baba je tyle dziennie. Dziwne ze zęby jeszcze ma. Druga uzaleniona od poduszki kupionej w 82 roku. Edytowano Luty 7, 2021 przez BardzoBrutalnaBabcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Poka, też mam poduszke nawet bralem ją w podróże. W tv. Wpisz se w google. Ja znikam stąd. Nara 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Luty 7, 2021 11 godzin temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Baba je tyle dziennie Kamieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 7, 2021 Cześć babciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 4 godziny temu, Benniee napisał: Cześć babciu Cześć wnuku bozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 4 godziny temu, lonelyman napisał: Kamieni? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 7, 2021 Pytanie tylko co dalej bo kamieni się raczej nie trawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 7, 2021 5 minut temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Cześć wnuku bozy. Cześć babko, wnuka bardzo plecy bolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Cześć babko, wnuka bardzo plecy bolą. Nachlales się i spadles z kanapy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 7, 2021 5 minut temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Nachlales się i spadles z kanapy? Nachlałem się ale nie spadłem. Od trzech dni mnie krępel rypie, jakby ktoś mi przyebal metalowym prętem od kiszonki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Nachlałem się ale nie spadłem. Od trzech dni mnie krępel rypie, jakby ktoś mi przyebal metalowym prętem od kiszonki. Mnie też coś bolało ostatnio. Myślałam ze wykituje ale znalazłam jakies antybiotyki i mi przeszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 7, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Mnie też coś bolało ostatnio. Myślałam ze wykituje ale znalazłam jakies antybiotyki i mi przeszło. U mnie to chyba przeciążenie po prostu. Samo przejdzie. Babka mądra sama się leczy, prawidłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 7, 2021 Przed chwilą, KorpoSzynszyla napisał: Może pewien gość się zakradł jak spałeś i cię metalowym prętem okładał ? Możliwe Następnym razem muszę sprawdzać dokładnie czy drzwi zamknąłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: U mnie to chyba przeciążenie po prostu. Samo przejdzie. Babka mądra sama się leczy, prawidłowo. Zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 7, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Zycie. Raz pod wozem, raz pod wozem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 7, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Raz pod wozem, raz pod wozem. A raz w kiszonce z nawozem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach