Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angeeelx

Kupowanie followersów na instagramie

Polecane posty

Znacie jakieś dziewczyny które to robią i bardzo to widać? ja znalazłam Olgę Siedlecką i dziewczyna ma prawie 300 tysiecy obeserwujących a jak tak przejechałam parę rubryk to w większosci przypadkiem jakieś turki, araby i ogólnie cudzoziemcy u których konta wygladają na fejkowe obserwują, lajki tak samo a dziewczyna ma dużo współprac

What annawears, B ielik

Wystarczy wejść na socialblade com wszystko czarno na białym 🤣

12 godzin temu, cotusie napisał:

Andziathere

O tym też słyszałam. Zresztą dziwne na socialblade widziałam miała nie raz dużo dni ujemnych gdzie jest np -200 na minusie a potem nagle następnego dnia tysiąc followersów na plusie. Dziwna sprawa. Zastanawia mnie to jaki ten świat jest niesprawiedliwy. Ktoś wyda kilka tysięcy i co już jest popularną osobą i ma współpracę? czemu te firmy nie patrzą na to kto ich obserwuje i kto lajkuje zdjęcia. Andziathere to nawet palete własną wydała.

Ona wyszła na tym o tyle dobrze, że na kupionych followersach zdobyła trochę normalnych i ma jakieś komentarze po polsku ale ta Olga o której napisałam to nawet w komentarzach ma jakiś arabów a mimo to mnóstwo współprac

Ona wyszła na tym o tyle dobrze, że na kupionych followersach zdobyła trochę normalnych i ma jakieś komentarze po polsku ale ta Olga o której napisałam to nawet w komentarzach ma jakiś cudzoziemców, znaczki a mimo to mnóstwo współprac