olina 0 Napisano Luty 12, 2021 Hej, od około miesiąca ponownie ćwiczę na siłowni ( miałam roczną przerwę) jednak w ciągu ostatnich 2 tyg zamiast choć trochę schudnąć przytyłam prawie 5 kg, czuje się z tym źle bo kiedyś ważyłam 20 kg więcej niż teraz. Boję się że znów będę mieć tak dużą nadwagę, Zaczęłam jeść więcej warzyw, robić sobie sałatki z kurczakiem, odstawiłam napoje gazowane na rzecz wody. Jednak waga wzrosła. Nie raz jadam późne posiłki ze względu na to że rodzice późno wracają z pracy i chce byśmy zjedli wspólnie. Wcześniej miałam problemy z odżywianiem, jednak gdy staram się z tego wyjść widzę że zamiast być lepiej, jest gorzej. Na siłowni robię cardio ale też i maszyny to na nich się głównie skupiam ale ciało nadal mam sflaczałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prokurator 2 Napisano Luty 13, 2021 Zwieksz intensywność treningu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DER-MED 0 Napisano Luty 16, 2021 Miesiąc to zbyt krótki okres, aby zauważyć efekty Cierpliwości! Pamiętaj, zbilansowana dieta (możesz również spróbować liczyć kalorie, żeby sprawdzić czy dobrze się odżywiasz) i regularność w treningach. Efekty przyjdą, tylko trzeba trochę poczekać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaPkt 1 Napisano Marzec 8, 2021 Myślę, że powinnaś przede wszystkim przyjrzeć się swojej diecie, ale ćwiczenia też mają w tym przypadku bardzo duże znaczenie. Sama miałam ten problem i w końcu zdecydowałam się na nieco inne rozwiązanie – skorzystałam z zabiegów wyszczuplających BTL Embody, które zapewniły mi wzrost masy mięśniowej i spadek masy ciała w stosunkowo którym czasie. Jeden taki zabieg trwa około 30 minut, ale wiadomo, że trzeba go jednak powtarzać. Mimo wszystko muszę Ci powiedzieć, że warto… Ja akurat byłam na tych zabiegach w SCM estetic i jestem bardzo zadowolona, więc zarzucam temat pod rozwagę ! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luka95 46 Napisano Marzec 11, 2021 Zmniejsz ilość węglowodanów w diecie. Oblicz sobie ile potrzebujesz kcal dziennie i jak chcesz schudnąć to musisz być ponizej tego ile potrzebujesz, tylko nie kosztem białka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach